Rayban Briller

Rayban Briller Salg

Spar mellem 50-60% på Rayban Briller & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Citybois har fået tusindvis af piger til at hvine og skrige, siden de rayban briller slog igennem i ’X Factor’ i vinter, Men nu lader det til, at Citybois får kamp til stregen – for mandag udkom en ny sommersingle fra Danmarks nye boyband Page Four, Det ørehængende nummer hedder ganske enkelt ’Sommer’ og nummeret er allerede gået direkte ind som #1 på iTunes, Du kan høre nummeret i bunden af denne artikel, Page Four består af de fire charmerende fyre Lauritz Emil Christiansen, Jonas Eilskov, Stefan Hjort og Pelle Højer..

Læs også Bare rolig, fans: Her er de gode nyheder om Citybois Læs også Amalie til kæmpefest med Citybois Læs også Citybois beskyldt for kokain-misbrug: - Han er helt væk Til at begynde med jagtede alle fire en solokarriere, men de fandt i stedet sammen som en gruppe for ét år siden, - Vi var jo fire solister der hver især gerne ville være os selv, og vi har rayban briller forskellig musiksmag alle sammen, men sammen synes vi selv vi leverer et unikt alternativ til det der er derude i forvejen, Vi er fyldt med energi og giver os 100 procent og den energi synes vi klart man kan høre på singlen ’Sommer’, siger Jonas i en pressemeddelelse fra Sony..

Sidder du trofast hjemme i sofaen hver mandag, når "Badehotellet" løber over skærmen?  Og har du helt styr på Fies, fru Andersens, Amandas og alle de andre karakterers liv?  Eller vil du måske bare vide, hvor godt styr du egentlig har på "Badehotellet", så er denne quiz lige noget for dig, SE og HØR har nemlig fundet 10 spørgsmål, der nemt kan give dig svaret på, om du er en ægte "Badehotellet"-ekspert.  Læs også Det skal du glæde dig til i "Badehotellet" Tag rayban briller testen herunder.

I forhold til storebror Christians dåb sidste år i januar i Christiansborg Slotskirke kommer dåben af kronprinsparrets lille prinsesse til at gå stille af. Det forhindrer dog ikke kendte, kongelige og adelige i at strømme til Fredensborg Slotskirke på søndag, hvor den lille pige skal døbes klokken 11.30. Blandt andre den svenske kronprinsesse Victoria og det norske kronprinspar, Mette-Marit og Haakon har meldt deres ankomst. Mere om dem og de andre gæster i SE og HØR på torsdag. De mange prominente gæster forventes at strømme til kirken fra omkring klokken 10.30, og har man tid, lyst og lejlighed, skulle der være chancer for et glimt af kendisserne, når de ankommer, og når de efterfølgende skal til privat frokost i Kancellihuset, hvis man stiller sig op foran slottet.

FØLG MED PÅ TV Vil man hellere følge begivenheden hjemme foran skærmen, er både DRTV, TV2 og TV2 News klar med rayban briller reportagen, På DR sidder Jeppe Nybroe, Sisse Fisker, Tina Gøtzsche og Anna von Lowzow klar fra klokken 8.30, Samme tid sidder Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen klar i et til lejligheden nybygget studie tæt på begivenheden i Fredensborg, De får assistance af blandt andre Ulla Therkelssen og andre eksperter, TV2 News sender direkte mellem 10.45-13.00, Læs mere om Kronprinsesse Mary.

Han er 58 år, netop løsladt fra fængslet og har lige smidt sin gravide ekskæreste på porten. Men Klaus Riskærs blakkede ry og rygte er ikke noget, der skræmmer kvinderne langt væk. Tværtimod. Riskær skrider fra gravid kæreste Ekstra Bladet kan i dag vise et billede af Klaus Riskær i færd med at kysse en yndig brunette. Billederne er fra søndag aften og taget i nærheden af den tidligere finansfyrstes lejlighed i hjertet af København. Selvom avisen har en hel serie af billeder, hvor Klaus Riskær og den mystiske brunette bytter mundvand, forsøger den aldrende charmør at neddysse den romantiske seance. Klaus Riskær: Mine kærester slår mig - Der er intet til hinder for et venskabeligt kys, siger han og forklarer, at han bare slappede af sammen med brunetten. De to blev spottet på Hviids Vinstue og senere foran porten til hans lejlighed, som de - ifølge avisen - efterfølgende forsvandt ind i sammen. Klaus Riskær vil dog ikke fortælle om den mystiske brunette blev natten over.

Shawn Mendes er en travl herre, Han spiller udsolgte koncerter, laver hele tiden ny musik, er model, og nu har han så også lavet sin egen parfume.  "Shawn Mendes Signature" er rayban briller allerede i handlen, og i den forbindelse har til US Weekly fortalt, hvordan hans drømmedate skal dufte.  Og der har den canadiske popcharmør faktisk ikke særligt mange krav.  - Godt, tænker jeg, Bare dufte godt, det er alt, fortæller Shawn i interviewet.  I interviewet fortæller han også, hvordan han fandt inspiration til sin nye parfume, der har noter af æbler og ahorn..

- Mine bedst duftminder kommer fra mit hjem, da jeg voksede op, Min mor der lavede mad, og at være udenfor i baghaven, fortæller Shawn, der mener, at hans nye duft dufter lidt som en canadisk skov.  Shawn Mendes er til ældre piger Shawn Mendes er bare 19 år gammel, men han ved allerede godt, hvad han går efter hos en pige, Og hun må gerne være ældre end rayban briller ham, Det har han blandt andet skrevet sangen "Patience" om.  Det fortalte han i et interview sidste efterår i magasinet Billboard. .Seneste