Ray-ban Justin

Ray-ban Justin Salg

Spar mellem 50-60% på Ray-ban Justin & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

(Foto: All Over) 26 / 38 George Clooney og Amal blev 6, juni 2017 forældre til tvillingerne Alexander og Ella, (Foto: All Over) 27 / 38 28 / 38 George Clooney og Amal blev 6, juni 2017 forældre til tvillingerne Alexander og Ella, (Foto: All ray-ban justin Over) 29 / 38 George Clooney og Amal blev 6, juni 2017 forældre til tvillingerne Alexander og Ella, (Foto: All Over) 30 / 38 George Clooney og Amal blev 6, juni 2017 forældre til tvillingerne Alexander og Ella, (Foto: All Over) 31 / 38 32 / 38.

George Clooney og Amal blev 6, juni 2017 forældre til tvillingerne Alexander og Ella, (Foto: All Over) 33 / 38 George Clooney og Amal blev 6, juni ray-ban justin 2017 forældre til tvillingerne Alexander og Ella, (Foto: All Over) 34 / 38 George Clooney og Amal blev 6, juni 2017 forældre til tvillingerne Alexander og Ella, (Foto: All Over) 35 / 38 36 / 38 George Clooney og Amal blev 6, juni 2017 forældre til tvillingerne Alexander og Ella, (Foto: All Over) 37 / 38 George Clooney og Amal blev 6, juni 2017 forældre til tvillingerne Alexander og Ella..

- Jeg skal aldrig mere være overvægtig, Der er ray-ban justin ingen tvivl i stemmen, når Camilla Framnes fortæller om sit vægttab og frygten for, at maden igen skal tage kontrollen over hendes liv, – Jeg skal virkelig passe på og tænke mig om, For lige pludselig aner jeg ikke, at jeg lige har spist en pakke kiks, siger ”Den unge mor” fra Aalborg, som i 2009 var oppe at snuse til knap 150 kilo, Siden da har hun ad flere omgange tabt mere end 75 kilo, Camilla var i ti år en del af ”De unge mødre”, Her er hun i 2007 med sønnen Oliver, Dengang var der en del mere af hende, (Foto: René Schütze).

Frygten for endnu en vægtstigning gjorde, at Camilla var i tvivl, om hun skulle være mor for tredje gang med sin forlovede Kevin. – Jeg var megabange for at blive gravid, da jeg frygtede at blive tyk igen. Kevin og jeg havde rigtig mange snakke om det, siger 28-årige Camilla Framnes. Hun valgte at stole på sin viljestyrke, og for otte måneder siden blev hun mor til Victor. – Der var kommet lidt kæreste-kilo på, inden jeg blev gravid, så jeg var lige oppe at kysse de 100 kilo, efter at jeg havde født Victor, fortæller Camilla, der også er mor til Oliver på ti år, Sebastian på seks år og papdatteren Amalie på seks år.

Hør Camillas råd til, hvordan man kan smide de ekstra kilo: Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der ray-ban justin har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen, Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det, Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til  iPhone og  Android, Klar til kamp Da hun var kommet sig over kejsersnittet, var hun atter klar til at kæmpe mod de overflødige kilo..

– Jeg lovede mig selv, at jeg absolut ikke skulle spilde en barsel mere på bare at sidde og æde, fortæller Camilla. – Jeg kickstartede mit vægttab med C9-kuren, hvor jeg i ni dage kun lige fik det at spise, som kroppen har brug for, og samtidig lærte jeg at tælle kalorier. Camilla Framnes nyder løbeturene og friheden: "De to sidste barsler, hvor jeg har sagt til mig selv, at nu skulle jeg tabe mig, er der ikke sket en skid, for der har været for meget kage og hygge", fortæller den unge mor (Foto: Thomas Laursen)

Løbeskoene og fodboldstøvlerne blev også fundet frem igen, – Jeg har altid syntes, at motion var træls, men nu kan jeg ikke undvære det og træner syv gange om ray-ban justin ugen, – Jeg tror, det er, fordi jeg har så mange børn, så den time er mit frirum, hvor tankerne bare kan slå sig løs, griner Camilla, der for første gang siden 8, klasse er normalvægtig, – For pokker, jeg har meget mere overskud nu, Det er første gang, jeg har givet mig selv lov til at tage et egoistisk valg, efter at jeg har fået børn, Jeg er endelig blevet den aktive mor, som jeg altid har drømt om at være, smiler Camilla Framnes..

Læs også Camilla Framnes om sønnen: Han er helt perfekt – Hun er meget gladere og mere smilende, roser Kevin, – Jeg bliver stolt af mig selv, når jeg er ude at købe tøj, og bliver helt lykkelig, når jeg hopper i en størrelse 38, Nye bryster Efter at Camilla har nået sit mål, er der et par ting, som hverken motion eller slankekure kan ændre på, – Jeg skal have lavet bryster, Jeg har kun to flapper tilbage, og jeg har altid haft en stor barm, afslører Camilla, ray-ban justin Selv om hun har vist, at hun har rygrad til at smide graviditets-kiloene, skal familien ikke udvides yderligere..Seneste