Carsten Borch

Han har brugt 10.000 timer på at praktisere modellen. Han har brugt 100 timer på at skrive den. Du kan læse den på en time. Det var udfordringen til facilitator og forfatter Carsten Borch: Hvor kort og præcist kan en innovationsproces forklares? Resultatet er 1925-modellen, der har hjulpet firmaer, forvaltninger, forsvaret og folkeskoler med at træffe kvalificerede valg og skabe forbedringer i mere end 10 år.

Følg med, når Carsten Borch i sine blogindlæg fortæller om egen tilgang til innovation og nyskabelse.

Se mere her: www.carstenborch.dk

Læs blog

Julie Kjær-Madsen

Julie Kjær-Madsen har en baggrund som designer og har en Master Practitioner in Innovation and Business Development.

Julie har gennem de sidste 8 år arbejdet med innovationsprocesser i mange forskellige brancher, i små og store organisationer, nationalt og internationalt. Omdrejningspunktet i samarbejdet med virksomheder som Logitech, Biomar, Kohberg og Energinet m.fl. er udviklingen af en innovativ organisation, der forstår at bruge innovationsprocessens værktøjer, – drevet af en nysgerrig adfærd. Hvad enten det handler om at udvikle nye services, produkter eller procedurer, så er designtænkningen med sin tværfaglige involvering med til at skabe stærke resultater.

Læs mere her: http://www.loopcompany.com og http://www.nysgerrighed.dk

Læs blog

Rikke Bastholm

Rikke Bastholm er Direktør i innovationsvirksomheden INNOBA. Hun er med mere end 17 års erfaring på området en af de førende rådgivere i Danmark inden for Design Thinking, servicedesign og åben innovation. Hun er uddannet Cand.merc.int. inden for international forretningsudvikling og arbejder desuden tværfagligt med inddragelse af metoder inden for design, antropologi og forretningsforståelse.

Rikke startede i 2012 INNOBA med det formål at flytte virksomheder og offentlige organisationer på innovationsområdet. INNOBA har siden hjulpet en lang række både private og offentlige virksomheder med at gennemføre innovationsprojekter og arbejde systematisk med strategisk innovation. INNOBA har også udarbejdet statens anbefalinger til, hvordan man med succes gennemfører innovationssamarbejde mellem offentlige og private aktører.

Rikke er en ofte anvendt oplægsholder om Design Thinking og åben innovation, ligesom hun jævnligt gæsteforelæser og underviser på området.

Find flere eksempler på sam-udvikling og innovation her: www.innoba.dk

Få løbende nyheder og værktøjer til innovation her: LinkedIn INNOBA ApS

Læs blog

Linette Holst Pedersen

Linette Holst Pedersen er nyuddannet antropolog fra Aarhus Universitet med speciale indenfor innovation, design og brugerinvolvering i organisationer. Som praksisnær antropolog hjælper Linette organisationer med at blive klogere deres egen kultur og på brugspraksisser ved deres brugere. Hun har flere års erfaring med at udføre kvalitative brugerundersøgelser og omsætte brugerindsigter til værdifulde løsninger og nye muligheder for virksomheder.

I sin blog stiller hun skarpt på organisationers nutidige jagt efter innovation. Hun anbefaler ledere i organisationer at have et blik på de mennesker, som innovation er relevant for, frem for udelukkende at have øje på strategier og visioner.

Læs mere om Linette Holst Pedersen på hendes linkedin profil her.

Læs blog

Sara Schøler Lass

Sara Schøler Lass driver sit eget strategiske innovations- og designbureau, Zimplifi. Zimplifi hjælper virksomheder og den offentlige sektor til at blive bedre til at innovere ved at sætte kunden eller brugeren i centrum.

Zimplifi rådgiver om virksomhedsstrategier baseret på kunde- og brugerbehov, samt via forståelse for erhvervslivet, serviceudvikling og innovation.

Sammen med bureauets kunder, omdanner Zimplifi reelle behov til skræddersyede forretningsløsninger, digitale services og øget innovation, der fører til bedre forretninger og mere kundeværdi.

Se mere her: www.zimplifi.com

Læs blog

Tina Klemmensen

Tina Klemmensen hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle sig og arbejde endnu bedre sammen og bruger animationsfilm som kreativt værktøj til at løse den udfordring.

Alle virksomheder og organisationer ER deres medarbejdere. Når udfordringer skal løses eller projektteams rystes sammen, er det vigtigt, at virksomheden tager udgangspunkt i medarbejderne selv og de gode idéer og kreative ressourcer, de hver især bringer ind i virksomheden og aktiverer dem til fælles bedste. Det giver mening.

Tina Klemmensens mål er altid at gøre det nærværende og meningsfuldt for den enkelte medarbejder at være en del af løsningen. Det gør Tina Klemmensen ved at skabe rum for fortælling og refleksion og ”lege” den enkelte deltagers skabende ressourcer frem. Og med masser af grin undervejs, mens der arbejdes med modellervoks og iPads.

Se mere her: www.tina-klemmensen.dk

Hør mere om Tina Klemmensens metode i videoen herunder:

Læs blog