Medlem af D2i

Du kan blive medlem af D2i, hvis du leder eller repræsenterer en virksomhed, der allerede har kendskab til og erfaring med designtænkning. Igennem medlemskabet assisterer D2i dig med at implementere design i din virksomhed, så det ender med at blive en naturlig del af virksomhedens hverdag.

Vi har tre typer medlemskaber i D2i: Kernemedlem, Medlem og Passivt Medlem.

Interesseret i et medlemskab? Så kontakt venligst en af følgende:

Direktør Thit Juul Madsen
T: +45 2528 4215
E: thit@d2i.dk

Senior designkonsulent Thomas Holst Madsen
T: +45 3114 9969
E: thomas@d2i.dk

Senior designkonsulent Linda Hechmann Lagoni

T: +45 3078 6879

E: linda@d2i.dk

Hvad koster det at være med?

D2i Kernemedlem

Som kernemedlem tilkøber du sparring til at forankre design i din virksomhed, så metoden bliver en del af hele virksomhedens hverdag. I daglig tale beskriver vi ydelsen som en ”ad hoc Designchef”. Du kan betragte os som din uafhængige designrådgiver, der har erfaring med og kendskab til design og designdrevet forretningsudvikling. En ad hoc designchef kan med andre ord sparre med dig omkring:

* Udvikling af innovations- og designprojekter

* Etablering et fælles sprog og rum på tværs af fagligheder i organisationen

* Organisering af jeres designtiltag

* Opbygning af designkompetencer i jeres organisation

* Rekruttering af designkompetencer i form af medarbejdere, partnere og leverandører – matchmaking mellem din virksomhed og fx designbureauer og designere.

* Modne og udvikle design- og innovationskulturen i jeres virksomhed

Udover ad hoc designchef-funktionen afholder D2i også netværksmøder 2 gange årligt. Netværkene er faciliterede af D2i på baggrund af medlemmernes ønsker og behov om indhold og udfordringer.

Sidst men ikke mindst er D2i din hotline for design. Har du brug for råd, sparring eller lignende indenfor design, så står vi til rådighed alle ugens fem dage, og vi glæder os til du ringer eller skriver. Find os her

 

D2i Medlem

Du eller din virksomhed har allerede arbejdet med design. Du er måske den i virksomheden, der har påtaget dig at være ”forandringsagent” og vil gerne holde dig skarp på design.

Som medlem i D2i får du adgang til klynges netværksmøder, som holdes to gange årligt.

Netværkene er faciliterede af D2i på baggrund af medlemmernes ønsker og behov om indhold og udfordringer.

 

D2i Passivt Medlem

Du bliver automatisk passivt medlem ved at deltage i en af D2i´s aktiviteter.

Som passivt medlem bliver du orienteret om nye projekter og muligheder i D2i, men du har ikke adgang til andre medlemsydelser.

Generelt om design og medlemskab af D2i

Over de seneste 10 år har det med al tydelighed vist sig, at virksomheder, som anvender design som udviklingsmetode i deres forretning klarer sig markant bedre end virksomheder, der ikke gør. Apple, Starbucks, LEGO, Coloplast, Grundfos, ECCO, Novo og Veksø for blot at nævne nogle få. Derfor tror vi på design, arbejder med design og anbefaler design som udviklingsmetode. Vi sælger det ikke. Vi formidler det.

D2i har oparbejdet en unik kombination af høj forretningsforståelse, indgående kendskab til design som metode og en særlig adgang til viden og forskning. Når vi sætter de tre ting i spil i samarbejde med din virksomhed, resulterer det i en række fordele, som styrker både virksomhedens innovationsniveau, konkurreceevne og internationale tiltrækningskraft.

Som medlem af D2i nyder du godt af nem adgang til samarbejde med videninstitutioner, virksomheder og andre aktører omkring udvikling af ny viden og praksis. Vi sammensætter det helt rigtige hold, der sikre forankring af design i din virksomhed. Du kan få vejledning om udvikling af ny produktportefølje, optimering af arbejdsprocesser eller øget salg.

Afhængigt af medlemskabets karakter tilbyder vi netværksfacilitering, tidlig orientering om projektaktiviteter samt assistance til fundraising og finansiering.

 

Interesseret i et medlemskab? Så kontakt venligst en af følgende:

Direktør Thit Juul Madsen
T: +45 2528 4215
E: thit@d2i.dk

Senior designkonsulent Thomas Holst Madsen
T: +45 3114 9969
E: thomas@d2i.dk

Hvad koster det at være med?