Deltag i en af vores aktiviteter

D2i – Design to innovate tilbyder en bred vifte af innovationssamarbejde og projekter målrettet virksomheder, der ønsker at øge deres vækst og innovationsniveau. Design er omdrejningspunkt for alle aktiviteter – rettet mod forskellige brancher og forskellige typer af ledere og medarbejdere. Aktiviteterne bliver udført i samarbejde med en bred partnerkreds, herunder Designskolen Kolding, Syddansk Universitet, Børnenes Hovedstad og Kolding Kommune.

Find mere information om de enkelte aktiviteter herunder. For uddybende information om hvert enkelt projekt, klik på billedet.

Design som Vækstkatalysator

D2i halverer dine udgifter til en vækstplan. Med udgifter op til 150.000 kan D2i yde tilskud på 75.000 kroner for en vækstplan, der anvender designmetoder.

Udførende: D2i – Design to innovate

Kontaktperson: Thomas Holst Madsen

T: +45 31149969

Kontakt og tilmelding: Thomas@d2i.dk

Bæredygtig Fremgang

Skab bæredygtig vækst og få forbedret jeres virksomheds innovationsevne gennem udvikling af nye produkter, services og systemer.

Udførende: Designskolen Kolding

Kontaktperson: Lykke Kjær

T: +45 9133 3014

Kontakt og tilmelding: lk@dskd.dk

Play User Lab

Få redskaber til kompetence- og produktudvikling i samarbejde med brugerne – børnene. Vi tilbyder en platform, hvor I kan blive bedre til at designe fremtidens leg og få styrket innovationsevnen.

Udførende: Børnenes Hovedstad

Kontaktperson: Louise Fenger Kornum

T: +45 5219 6201

Kontakt og tilmelding: lfk@capitalofchildren.com

Forretningsmodeller i netværk

Forretningsmodeller i netværk giver dig overblikket til at sætte dit netværk i spil og øge din konkurrenceevne igennem designmetoder.

Udførende: Syddansk Universitet

Kontaktperson: Bo Mortensen

T: +45 6550 1461

Kontakt og tilmelding: bsm@sam.sdu.dk

Fremtidssporet

Deltag i et skræddersyet innovationsforløb, der hjælper din virksomhed til at sikre fremtidig vækst. Som resultat bliver jeres virksomhed mere driftsikker og I får lagt en strategi for fremtiden.

Udførende: Syddansk Universitet

Kontaktperson: Pia Storvang

T: +45 2614 0462

Kontakt og tilmelding: pia.storvang@sam.sdu.dk

Design i praksis for medarbejdere

Bliv bedre til at inddrage brugere, idégenere, prototyper samt facilitering. Ved at lære mere om designmetoder kan du bidrage til innovation og øget konkurrenceevne i din virksomhed.

Udførende: Designskolen Kolding

Kontaktperson: Mikael Sorknæs

T: +45 9133 3059

Kontakt og tilmelding: ms@dskd.dk

Design i praksis for ledere

Udvikl din virksomheds innovationsprocesser gennem anvendelse af design. Designmetoder kan ruste dig som leder til at forbedre din virksomheds omstillings- og konkurrenceevne.

Udførende: Designskolen Kolding

Kontaktperson: Mikael Sorknæs

T: +45 9133 3059

Kontakt og tilmelding: ms@dskd.dk

OPI-Puljen

Søg støtte til kommercialisering af nye innovative produkter, løsninger eller serviceydelser inden for Design og Kreative Erhverv i Region Syddanmark.

Udførende: D2i – Design to innovate

Kontaktperson: Thomas Holst Madsen

T: +45 31149969

Kontakt og tilmelding: thomas@d2i.dk

mindthemedia was here