Øvrige projekter

I alt hvad D2i – Design to innovate begiver sig ud i, er design involveret. Primært med fokus på designtænkning og den effekt anvendelsen af design har.

Derudover drifter D2i – Design to innovate andre initiativer og projekter, hvor design på andre måder er omdrejningspunkt.

 

DANISH™

DANISH™ er en kollektiv platform for native advertising, der promoverer dansk design og arkitektur. Platformen er drevet af let deleligt indhold i form af artikler og medlemmernes virksomhedsprofiler. Alt indhold er klargjort til download i form af pressekit og alle billeder leveres high-res og muliggør dermed også anvendelse i printmedier.

Formålet med DANISH™ er at øge kendskabsgraden yderligere til en af Danmarks vigtigste eksportvarer, dansk design og arkitektur i udlandet – med særligt fokus på internationale journalister og bloggere.

Som medlem af DANISH™ får din virksomhed som en del af sit årskontingent et bestemt antal artikler offentliggjort. Artiklerne er udarbejdede af uddannede journalister og er som udgangspunkt et resultat af en forudgående dialog med det enkelte medlem. Ikke-medlemmer, som fx relevante spillere i bygge- og designindustrien kan, mod betaling, tilkøbe artikler på platformen, såfremt de enten er i samspil med et medlem eller temaet/projektet er relevant for platformen.

Udover platformen www.danish.tm med tilhørende velbesøgte, sociale medier (Instagram, Facebook og Twitter) tilbyder DANISH™ sine medlemmer netværksmøder med relevant, tematiseret indhold, presse- og bloggerture samt mulige samarbejder omkring mediedækning.

DANISH™ drives og understøttes af D2i og har siden januar 2016 været en medlemsbetalt platform. Såfremt et medlem ønsker yderligere sparring omkring eksempelvis branding, markedsføring og kommunikation end det umiddelbare medlemskab af DANISH™ rummer, er dette en mulighed gennem D2i.

DANISH™ blev lanceret i 2014 med støtte fra Fonden til markedsføring af Danmark, Erhvervs- og vækstministeriet og Region Syddanmark.

Besøg DANISH™

 

 

Danish Design Award

For første gang nogensinde afholdes Danish Design Award ikke bare i København, men også vest for Storebælt, når anden halvdel af en af landets største designbegivenheder afholdes den 31. maj 2017 i Kolding.

Det bliver på alle måder en prisuddeling, der hylder effekten af design, når Svane Shippings rå lagerhal indtages som festligt venue for awardshowet hvor der skal uddeles 6 priser. Hver pris følges op af en key-note speaker, der har relation til prisen og den faglighed, den repræsenterer.

Allerede nu kan vi afsløre at Jonas Smedegaard Buus, Head of Customer Experience, hos Danske Bank, MobileLife, kommer og giver en pep-talk om det at ændre spillereglerne for banking med MobilePay. Thomas Djursø, Country Client Partner and Senior Director fra Cognizant, der netop har købt Red Associates gæster os også sammen med Martin Delfer, som er Global Head of Strategic Alliances i og grundlægger af et af Danmarks største og mest anerkendte designbureauer Designit. Han er desuden medlem af bestyrelsen i Design danmark.

Vi serverer naturligvis et let traktement inkl drikkevarer til showet, hvor du også kan opleve Anya live.

De seks priser, der bliver uddelt i Kolding er:

  • Gamechanger
  • Fostering Partnerships
  • Improved Welfare
  • Building Markets
  • Young Talent
  • People´s choice – som du kan være med til at stemme på her

Du kan se de alle finalisterne i hver kategori her

Det hele starter 17.30 og varer frem til 21.30.

Nysgerrig? Billetter kan købes her

 

Hvad er Danish Design Award?

Danish Design Award, en af landets største designbegivenheder, afholdes for anden gang i 2017 efter sin relancering i efteråret 2015, der også var 50-året for denne første pris for dansk industrielt design.

Formålet med Danish Design Award er at hylde effekten af design. Derudover skal designprisen sætte dansk design på verdenskortet og illustrere den værdi design skaber i både samfund og erhvervsliv. Faktisk har prisen en målsætning om at stimulere anvendelsen af designmetoder i virksomheder.

Prisen er en slags arvtager efter den danske design pris, som Dansk Design Center og Dansk Industri i næsten et halvt århundrede har uddelt. Siden 2016 er Design danmark blevet en del af ejerkredsen.  Som noget nyt skal vi i år fejre, den forskel design kan gøre to steder: I København den 8. maj og i Kolding den 31. maj. D2i – Design to innovate er i samarbejde med Kolding Kommune medvært ved awardshowet i Kolding, som blandt andet finder sted på baggrund af Designskolens 50 års jubilæum.

Prisen fordeler sig over 4 grupper og har i sit nye format 14 kategorier. Alle holder de fokus på værdiskabelsen og effekten af design for såvel det enkelte menneske som for virksomheder, samfund, miljø og læring/undervisning. Herudover uddeles der 5 særpriser: En særpris for det i særklasse ikoniske design, en særpris til det unge talent, en særpris til det visionære koncept, en særpris til løsninger der kan bane vejen for nye typer værdiskabelse og en ’people’s choice’ pris, der bliver valgt på baggrund af brugernes favorit blandt finalisterne.

Besøg Danish Design Award

mindthemedia was here