Nike Air Zoom 2k

Nike Air Zoom 2k Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Air Zoom 2k & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Løbernes stillestående kroppe er fyldt med adrenalin i så store mængder, at de rent fysiologisk ikke behøver at varme op, påpeger Anders Spanggård, Når startskuddet lyder, er kroppen klar, Den kaster sig fremover for at sætte i løb, Forfoden trykker sig eksplosivt ned i jorden, og kraften forgrener sig op gennem hele benet, indtil løberen springer frem i luften, Det andet ben strækkes frem for at tage fra, Og så nike air zoom 2k kører det, Hæl, Tå, Hæl, Tå, Det er ikke kun de indre organer, som mister blod ved hård fysisk træning, Det ved defleste mænd, Penis bliver også mindre..

Under langvarigt eller intenst løb vilhjernen registrere, at de store lårmuskler har brug for blod, Derfor trækker mange blodkar sig sammen i flere dele af kroppen, Ét af de mere synlige steder er i penis, Det er en evolutionær overlevelsesstrategi,der gør, at vi kan løbevæk i en fart, hvis noget truer os.Dernytter det ikkenoget, at blodet er andre steder end i benene, Andre oplever blodets flytning ved at få kolde hænder, mens de løber, Kilde: Videnskab.dk Når det fysiske maskineri sættes i gang, begynder hjertet med intensiveret hastighed at sende iltet blod gennem venstre hjertekammer og ud i resten af nike air zoom 2k kroppen..

Blodet vil bevæge sig væk fra organerne og ud mod kroppens muskelvæv gennem kar, arterier og mikroskopiske årer - såkaldte kapillærer - der fører næring og ilt til alle vores celler, Den proces vil nu speedes gevaldigt op, Musklerne mangler ilt for at arbejde, Så hjertet hamrer hårdere og hårdere, og du trækker vejret hurtigere og hurtigere, Resultatet er stigende puls og kropstemperatur, Når en maratonløber har spænet i 20-30 minutter, sker der noget næsten magisk, Kroppen blokerer for blæren, fordi den ved, at den ikke kommer til at lade nike air zoom 2k vandet foreløbig, Kroppen registrerer, at den er stresset og presset, konstaterer Anders Spanggård..

Når man ikke kan komme af med væsken ved at tisse, forsøger kroppen at svede det ud, og det kan ifølge atletikeksperten gøre, at løberne føler sig "lettere" mellem tiende og tyvende kilometer. Det er også på denne distance, at mange, der er ude på ruten, vil opleve, at deres pace er fundet og ligger stabilt. Hvorfor vi får sidestik, findes derikke entydigt svar på. Men teorierne er mange. Det kan skyldes, at dit mellemgulv er udmattet, og at rystelserne alene kan fremprovokere en form jag i siden.

Det kan også være, at ryggen har været for krum under løbet, eller at der er blevet spist og drukket lige rigeligt op til startskuddet, Det er dog meget sjældent, at sidestik indtræffer nike air zoom 2k 10-20 kilometer inde i løbet eller herefter, Har man tendens til sidestik, vil det ofte komme indenfor de første kilometer for langsomt at aftage igen, Kilde: Anders Spanggård og Videnskab.dk 'Pace' dækker over den rytme eller det tempo, som løbernes bevægelse trives i - og ikke mindst kan holde ud, Dette afhænger også i høj grad af, hvor meget sukker hjernen har at bruge..

Og både krop og hjerne har stadig rigeligt med brændstof fra morgenmaden. En sukkerhunger virker utænkelig. Endnu. Nu kan det for nogle begynde at føles rigtig slemt. Nogle vil ligefrem opleve at ramme 'muren'. 'Muren' dækker over den følelse, at det hele synes nytteløst og håbløst. Følelsen udspringer af, at kroppen har brugt alt sukker i kroppen. Det udmatter hjernen, da dens yndlingsbenzin nu er opbrugt, og et nyt fysiologisk kriseprogram må igangsættes: Fedtforbrænding. Gearskiftet til fedtforbrænding kræver mere ilt, og derfor kan løberne meget sjældent bevare den samme stabile pace, de havde tidligere. Det betyder for mange, at de helt umotiveret sænker farten. Det er udtryk for, at kroppen nu kører på reservedepoterne.

Det er også nu, at mælkesyren begynder at syde i lårene hos dem, der har tendens til dette - og måske ikke har trænet ordentligt op, Det er med andre ord her, at muskelfibrene udtrættes, og at denne tanke kan opstå: "Jeg rører nike air zoom 2k mig ikke ud af flækken." Når målstregen kan ses, vil hjernen have produceret så store mængder endorfiner og adrenalin, at musklerne vil være delvist bedøvede, Men der går ikke længe, før smerten indtræffer igen, Denne gang med krampagtig og bidende styrke..

For at undgå muskelsmerterne, bør man aldrig stoppe brat op og så sætte sig ned, påpeger Anders Spanggård, Det bedste, man kan gøre, er at gå lidt rundt - eller jogge roligt, Det hjælper kroppen med nike air zoom 2k at få de store mængder af affaldsstoffer ud af kroppen, som har ophobet sig, mens det intense løb stod på, For det er nu, kroppen betaler regningen, Nogle smager på sejren fra de 42,195 kilometer uden bivirkninger. Andre får det helt, helt anderledes, Løbere, derløberlangt ogi ujævt terræn vil på et tidspunkt opleve at have ømme brystvorter..Seneste