Nike Deichmann

Nike Deichmann Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Deichmann & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Efter filmen fortsatte hun som skuespiller og med arbejde bag om forestillingerne, I 2014 blev optaget på en kandidatuddannelse i musical i USA, som hun blev færdig med i 2016, Hun kan altså nu kalde sig for indehaver af en Master of Fine Arts in Musical Theatre, og den er hun vel at mærke den eneste i Danmark, der har, I dag arbejder hun på Fredericia Teater nike deichmann og som underviser på Den Danske Scenekunstskole, Hun skal blandt andet være assistent på forestillingen om Seebach til foråret..

Kitt var 12 år gammel, da hun medvirkede i nike deichmann ”Bølle Bob”, og hun husker stadig hele oplevelsen som både sjov og lærerig, - Præcist som filmens tema lægger op til; det er ikke nemt at være både og og hverken enten eller, men ved at skabe tætte bånd og venskaber med specielt ældre unge, gav det styrke og selvtillid at se op til dem og vide at de også var afhængige af mig, Det at have et ansvar, Vi havde alle en vigtig rolle og det lærer man meget af som 12-årig, fortæller hun..

Samtidig mindes hun dog også, at der nogle gange kunne gå lidt for meget sjov og ballade i den, når de skulle optage scener, - Jeg husker specielt en scene med børsterne og Leslie hvor vi ikke kunne stoppe med at grine, Jeg tror, de voksne var lidt trætte af os til sidst, siger hun, Liv Stevns har gennem tiden oplevet at blive genkendt mange gange, Men i dag er der dog alligevel en forskel på, hvor og hvornår det sker, - Hvor det før var i legetøjsbutikken, er det nu over en øl i baren, Generationen der voksede op med filmen er jo blevet voksne og det er altid kun hyggelige samtale jeg får med folk om filmen, nike deichmann siger hun..

Læs også "Krummerne" fylder 25 år. Her er de i dag Smut – Sasia Mølgaard Sasia Mølgaard spillede den unge og til tider irriterende Smut, der bare gerne ville være med i alt det, der skete i byen. Hun var 12 år, da filmen kom ud, og har siden holdt sig indenfor film-verdenen. Dog ikke længere som skuespiller. I gymnasiet besluttede hun sig nemlig for, at hun hellere ville arbejde bag kameraet. Derfor bor den nu 30-årige Sasia Mølgaard nu i Oslo, hvor hun arbejder som projektkoordinator i et tegnefilmsstudio. Derudover har hun også selv lagt stemme til flere tegnefilm.

Hun bliver også stadig genkendt den dag i dag, - Det er nike deichmann ret vildt at efter næsten 20 år, bliver jeg stadig genkendt af og til, Kan næsten ikke andet end at tage det som et kompliment, siger hun, Det har dog ikke altid været lige fedt for den tidligere skuespiller, at hun stadig bliver genkendt som Smut fra ”Bølle Bob”, - Omkring gymnasiet nåede jeg til et punkt hvor jeg ikke længere brød mig om, at folk kunne genkende mig og henvendte sig til mig på gaden og lignende, Det er nok også en af grundene til jeg mistede interessen lidt, fortæller hun..

Lise-Mette – Christine Basson Christine Basson spillede den søde pige Lise-Mette, der aldrig gjorde noget galt. Efter ”Bølle Bob” blev hun i starten af 00’erne kendt fra pige-duoen ”Bikini”, der blandt andet udgav sangen ”Do you always”. Siden har hun søgt væk fra rampelyset. I dag er Christine Basson 34 år gammel, gift og har to børn. Hun har boet 8 år i Spanien, hvor hun har arbejdet som bryllupsarrangør, men er for nyligt vendt hjem til Danmark. I dag arbejder hun i sin mands firma.

Ligesom de andre skuespillere fra filmen, mindes hun også den tid med glæde, - Jeg har mange gode minder om filmen, Vi havde det super sjovt alle sammen, og jeg nød den sommer, vi brugte på at optage filmen, siger hun, Christine Basson er desuden stadig gode venner med Monica Bitsch, der spillede Smukke Sally, Læs også 8 år efter "Camp Rock": Her er de i dag Kent – Mikkel Christiansen Kent, den mandlige medløber i ”Skolens hårde børster”, blev spillet af Mikkel Christiansen, Han nike deichmann var på det tidspunkt 16 år gammel, men havde allerede en del erfaring indenfor teater, Det var dog den første spillefilm, Mikkel deltog i, og det gjorde indtryk på ham..

- Selve indspilningen var en stor oplevelse for mig, nike deichmann da det at indspille film er helt anderledes end at stå på teater-scenen, som jeg havde mest erfaring med som dreng, Der var en rigtig god stemning og sammenhold på film-settet, og jeg glædede mig altid til de dage hvor jeg skulle deltage i optagelserne, siger han, Børsterne deltog dog ikke i så mange scener, så der var ikke ret mange indspilledage for Mikkel Christiansen, Samværet med de andre skuespillere fik han dog indhentet, da de efterfølgende tog på tour med ”Bølle Bob Show”, der også bragte dem til Grønland..Seneste