Adidas Sweatshirt Børn

Adidas Sweatshirt Børn Salg

Spar mellem 50-60% på Adidas Sweatshirt Børn & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Fanny Thorngaard er langt fra den eneste, der til daglig kæmper med et madmisbrug, Det adidas sweatshirt børn anslås, at mindst 40.000 danskere lider af tvangsoverspisning (BED), oplyser Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, -Tvangsoverspisning eller Binge Eating Disorder (BED) defineres som gentagne episoder med overspisning uden opkastninger eller andre former for kompenserende adfærd, - Det estimeres, at 40.000-50.000 danskere i alderen 15-45 år lider af spiseforstyrrelsen, - Tvangsoverspisning er endnu ikke en anerkendt diagnose i Danmark og resten af Europa..

Kilde: Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, Det svarer til mere end antallet af personer med anoreksi og bulimi tilsammen, og dermed er tvangsoverspisning den mest udbredte spiseforstyrrelse i Danmark, Ifølge Sathi Hartmann, som er behandler og direktør ved Københavns Klinik for Spiseforstyrrelser, og som desuden er Fanny Thorngaards behandler, er tvangsoverspisning et alvorligt problem, som ikke må undervurderes, - Det er en farlig sygdom, for der er mange følgevirkninger, blandt andet højt kolesteroltal og meget fedt på organerne, Og så føler patienterne sig ofte stigmatiseret, Mange folk tænker: "Bare luk adidas sweatshirt børn munden, og lad være med at spise", Men det kan de jo ikke, siger Sathi Hartmann og tilføjer:.

- Man siger jo heller ikke til en anorektiker, at hun eller han bare skal begynde at spise, De skal lære det først, For Sathi adidas sweatshirt børn Hartmann er det vigtigt at understrege, at tvangsoverspisning ikke bare handler om at spise for meget, men at det, ligesom andre spiseforstyrrelser, bunder i psykiske udfordringer, - Tvangsoverspisning er et symptom på, at der er nogle underliggende psykiske problemer. Fælles for mange af dem, der lider af tvangsoverspisning, er, at de har lavt selvværd, og så dulmer de den smerte, de har indeni, ved at spise, siger hun..

I Danmark er tvangsoverspisning endnu ikke en anerkendt diagnose, og derfor har det længe været svært at finde behandling for spiseforstyrrelsen. På finansloven for 2018 blev der dog afsat 61,7 millioner kroner i form af satspuljemidler til behandlingstilbud for spiseforstyrrelser. Pengene er blevet fordelt på otte projekter, hvoraf syv af dem indebærer behandling for tvangsoverspisning. For Fanny Thorngaard, der medvirker i TV 2-programmet ’Havfruer på dybt vand’, er der ingen tvivl om, at hendes spiseforstyrrelse hænger sammen med hendes psykiske tilstand.

Hele sin ungdom har hun lidt af dårligt selvværd, og af og til brugte hun maden som et middel til at dulme de svære følelser, Særligt én episode, husker hun tydeligt, Fanny Thorngaard var gået til bageren for at købe lidt lækkert til sig selv, Det endte med, at hun købte seks stykker wienerbrød, som hun tog med op i sin nye lejlighed, Hun var kun 19 år gammel, og tænkte ikke videre over, at hun kunne spise så meget, som hun adidas sweatshirt børn gjorde, men efter kort tid, var alle seks stykker væk, De blev nærmest spist på en gang..

- Dengang tænkte jeg ikke over det. Jeg vidste ikke, at det var en spiseforstyrrelse, lyder det Fanny Thorngaard. Men mønsteret gentog sig, da hun i 2001 blev skilt fra sin mand. Det var her, spiseforstyrrelsen for alvor blev et problem. Hun oplevede, at hun fik det bedre af at spise. Men kun for en kort stund. Bagefter ramte den dårlige samvittighed. I dag plager samvittigheden hende dagligt. For hun ved godt, at hun skal stoppe med at spise, når hun mærker mætheden. Det er bare ikke så let, som det lyder, fortæller hun og sammenligner sig selv med en narkoman eller en alkoholiker.

- Stofmisbrugere adidas sweatshirt børn skal have deres stof, De ved godt, at det er noget skidt, de gør ved sig selv, men de kan ikke lade være, Det er fuldstændig de samme mekanismer, som jeg har, Jeg tænker som en misbruger, og maden er mit stof, siger hun og tilføjer: - Problemet er, at jeg skal have mad, En alkoholiker kan tage antabus og kan stoppe med at drikke for evigt, Men jeg kan aldrig stoppe helt med at få mit stof, for jeg er jo nødt til at spise, siger hun, Og selv om hun egentlig spiser sundt, og undgår at have usunde ting i sit hjem, så vinder overspisningen ofte alligevel, fordi det lige så vel kan være, at hun spiser en hel pakke riskiks som en baljefuld vanilleis..

Fanny Thorngaard har ad flere omgange søgt hjælp hos diætister, personlige trænere og sin læge – men uden held, Hun har dog aldrig opgivet håbet, og efter at have medvirket i TV 2-programmet ’Havfruer på dybt vand’, hvor hun udfordrede sin vandskræk, har adidas sweatshirt børn hun fået nyt gåpåmod, - Jeg tænkte: "Hvis jeg kunne være med i programmet, så var der så meget, jeg kunne gøre", siger hun, Hun håber nu, at behandlingsforløbet på Københavns Klinik for Spiseforstyrrelser kan være det, der skal til, for at hun langt om længe kan få kontrollen over sit liv tilbage, For hun kan ikke klare det på egen hånd..Seneste