Nike Sko Til Børn

Nike Sko Til Børn Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Sko Til Børn & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

(Foto: All Over Press) 6 / 13 Den lækre australske model Elle Macpherson er blevet 53 år gammel, men det er ikke til at se, når hun fører sig frem på stranden, (Foto: All nike sko til børn Over Press) 7 / 13 8 / 13 Filmstjernen Jennifer Aniston var ikke bange for at vise herlighederne frem i 2002 iført en rød bikini, Se hvordan hun ser ud i dag på næste billede, (Foto: All Over Press) 9 / 13 15 år er der gået mellem de to billeder af filmstjernen Jennifer Aniston, og det er ikke lige til at se, at ”Rachel” for længst er fortid, Den succesfulde skuespillerinde er her i 2017 som 48-årig stadig ikke bleg for at vise kroppen frem..

(Foto: All Over Press) 10 / 13 Åh, Heidi! 17 år er gået, siden den langbenede germaner spankulerede ned ad catwalken med englevinger, Se hvordan supermodellen ser ud i dag på næste billede, (Foto: All Over Press) 11 / 13 12 / 13 Som det ses, har tiden været nænsom ved vores nabolands topmodel, 44-årige Heidi Klum er stadig en frækkert, og så er hun sørme single igen, (Foto: All Over Press) nike sko til børn 13 / 13 Lækre for altid Læs mere om Halle Berry Jennifer Lopez Jennifer Aniston Heidi Klum.

I 1998 kunne børn i hele Danmark for første gang møde Bølle Bob og alle vennerne, Her blev fortællingen nemlig først udgivet som en serie på seks afsnit, Senere blev serien samlet til en film.  Sidenhen drog skuespillerne på tour rundt i Danmark med "Bølle Bob Show", hvor stort set alle forestillinger var udsolgt.  De fleste børn fra 90'erne kan derfor nok huske alle skuespillerne fra den populære film og serie.  I dag er det næsten 20 år siden den første fortælling om Bølle Bob kom ud, og derfor har SE og HØR talt med seks af de skuespillere, der deltog i den nike sko til børn første film. .

De har valgt at gå i mange forskellige retninger efter deres skuespilssucces, men alle mindes tiden med "Bølle Bob" som en god oplevelse.  Leslie – Phillip Faber I Bølle Bob spillede Phillip Faber den nye dreng i klassen, Leslie. Efter filmen valgte Phillip Faber at gå andre veje, men han er ikke helt fremmed for offentligheden i dag. Phillip Faber er nemlig uddannet komponist og dirigent på konservatorierne i København og Stockholm. I dag kan du måske kende ham som dirigent for DR’s pigekor og som vært på ”Den Klassiske Musikquiz” på DRK.

Han tænker stadig tilbage på tiden med ”Bølle Bob” som en god oplevelse, - Vi havde det helt utroligt sjovt under optagelserne, og hele holdet var virkelig gode venner, Det føltes som om, vi ejede nike sko til børn hele verden dengang, siger han til SE og HØR, Han er altså ikke helt væk fra rampelyset, men oplever stadig i ny og næ at blive genkendt som Leslie fra Bølle Bob, - I dag er det mest folk, der kender mig som dirigent for DR PigeKoret, men for nylig var der en ung mand, der genkendte mig og fortalte, at jeg var hans største idol dengang, Det er altså sjovt, siger han..

Privat er Phillip Faber nyforlovet, samtidig med at hans kæreste venter deres første barn. Læs også Husker du alle vinderne af "X Factor"? Her er de i dag Smukke Sally – Monica Minelli Bitsch Hun kunne sno drengene om sin lillefinger som Smukke Sally, og Monica Bitsch er nok også en af de medvirkende, der huskes ekstra godt blandt drengene. Men selvom Smukke Sally elskede rampelyset, er Monica efterfølgende trådt en smule tilbage fra scenekanten. Helt væk fra branchen er hun dog ikke.

Monica har nemlig blandt andet været korsanger for Rasmus Nøhr, Samtidig har hun arbejdet som regissør for Nordisk film, men det vigtigste for Monica var, at komme ud at rejse, Hun har blandt andet boet i Paris, men er altså i dag vendt hjem til Danmark, hvor hun bor i Hvidovre med sin kæreste og søn, Robin John, I dag bliver Monica stadig overrasket, når folk beder om hendes autograf, - Jeg bliver stadig utrolig akavet når folk beder om min autograf, det kan jeg næsten ikke få nike sko til børn mig selv til, Jeg føler mig slet ikke i position til at skulle gøre det så længe efter, Men for nogle, er ‘Smukke Sally’ bare stadig mega sej, siger hun..

Når hendes lille søn bliver ældre, skal han også have lov til at se hans mor folde sig ud som Smukke Sally i ”Bølle Bob”, - Jeg glæder mig meget til min søn bliver gammel nok til at se det, Jeg håber han vil elske sangene og universet, ligeså meget som jeg selv gjorde, siger Monica, Kitt – Liv Stevns Kitt var den seje pige i ”Bølle Bob”, hvor hun var en del af ”Skolens hårde børster”, Hun nike sko til børn blev spillet af Liv Stevns, der i den grad stadig må betegnes som en sej pige..Seneste