Air Force Thorsø

Air Force Thorsø Salg

Spar mellem 50-60% på Air Force Thorsø & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Da de fandt en gammel militærbus fra 1963 i Sverige, købte de den for godt 20.000 kroner, Emil Ekstrand gik i gang med at tage det store kørekort, og samtidig gik parret i gang med at forvandle veteranbussen til deres kommende hjem, Cirka 20 kvadratmeter stor er bussen indvendigt, Derfor har familien virkelig skulle tænke i smarte løsninger for at kunne presse et helt børnefamilieliv ind i den, Alle deres ting i den treværelses lejlighed på Nørrebro i København skulle vurderes hårdt og kontant, Kun det vigtigste kunne få lov at komme air force thorsø ind i bussen..

- Vi vil det her så meget, så hvis jeg skal leve med kun at have to skjorter de næste to år, så gør jeg gerne det, Jeg vil hellere leve med kun de to skjorter, end jeg vil fortryde, at jeg ikke fulgte den her drøm, siger Emil Ekstrand, Parret har stort set lavet alt om i bussen, så den passer til dem og børnene, Og den proces har været én air force thorsø lang læring, For eksempel forelskede Emil Ekstrand sig i nogle klassiske, tunge trægulve og tænkte, at det ville passe perfekt ind i deres nye bushjem, Men når du tager nogle meget tunge gulvbrædder og putter ind i en gammel militærbus, så får bussen pludselig svært ved at trække vægten, Og så måtte de vinke farvel til deres drømmegulv..

I stedet har de lagt et lyst finergulv, som passer godt med resten af de møbler, parret har bygget selv, Isolering i bussen skulle de ikke tænke på, for det havde den allerede, Bagerst i bussen er børneværelset, hvor Hilma og Leopold har hver sin seng air force thorsø ovenpå et smart skuffemodul, som Josefine og Emil Ekstrand selv har lavet, Her har ungerne deres legesager og tøj, ligesom der er små skabe oppe ved loftet, Derudover er der i bussen det, som man i et almindeligt hus ville kalde et køkken-alrum, I bussen er det nærmere et køkken-stue-soveværelse-bilsæde-rum, Der var allerede et køkken i bussen, da de købte den, men det er revet ud og erstattet med et delvist selvbygget køkken..

Derudover er der et bord, som kan klappes op, et hjemmelavet legekøkken og en hjemmebygget seng, hvor forældrene sover. Forrest er de fire sæder og rat i højre side, fordi man i Sverige stadig kørte i venstre side, da bussen blev lavet. Og så er der ikke mere. Heller ikke toilet og bad. De fleste småbørnsforældre ville nok få sved på panden ved tanken om ikke at have et ordentligt toilet og bad, men det har Josefine og Emil Ekstrand en løsning på: Porta Potty. Et bærbart toilet, du kan have stående inde i et skab og tage ud, når det skal bruges.

Det bærbare toilet er en almindelig løsning i campingvogne med mindre plads, men forskellen er bare, at familien ikke skal på campingferie, De skal undvære toilettet i ret lang tid, Badet regner familien med at kunne tage udendørs, De sætter nemlig kursen mod Portugals varme, lige så snart bussen er gået igennem syn i denne måned, Og selv om det lyder som om, familien skal afsted på solskinsferie, så er det slet ikke det, deres ny liv i en air force thorsø bus handler om, Når familien triller afsted mod deres nye hverdag i den 56 år gamle militærbus, er det en drøm, der går i opfyldelse, Men det er ikke selve det at bo i bussen, der er drømmen, Det er den frihed og tid sammen, som livet i bussen kommer til at give dem..

- Vores børn er små i så kort tid. Det er nu, vi skal gribe muligheden for at være mere sammen. For os er rigdom at være sammen med hinanden, og hvis vi kan få det på 20 kvadratmeter i en bus, så gør vi det. Vi har ikke råd til drømmehuset med havudsigt i Danmark, hvis vi også gerne vil bruge meget tid med hinanden, siger Josefine Ekstrand og fortsætter. - Nu kan vi køre hen til en strand, parkere bussen der, og så kan børnene lege udenfor, mens vi laver lidt arbejde på computeren. Det er dét scenarie, jeg har i hovedet, når jeg forestiller mig, hvordan vores nye liv bliver.

Deres nye liv i bussen er nemlig ikke en ferie, Virksomheden skal passes ganske som sædvanlig, så der kommer penge ind, og Portugal er valgt som første rejseland, fordi en del af varerne i parrets virksomhed bliver produceret her, Forskellen er bare, at de vil arbejde og være sammen med børnene på samme tid, Hvornår de kommer hjem igen, ved de ikke, Faktisk aner de ikke, hvordan det her kommer til at forløbe, - Vi ved ikke, hvad vi har rodet os ud i, Til familie og venner har vi sagt, at vi kommer hjem om et år, Måske ender det med, at vi triller tilbage til Danmark om tre måneder, fordi vi hader det, Men så har air force thorsø vi i det mindste prøvet og skal ikke se tilbage og fortryde, at vi aldrig gjorde forsøget, forklarer Emil Ekstrand, som bliver bakket op af sin kone:.

- Jeg er grundangst for at se tilbage på mit liv og fortryde, Jeg vil hellere fucke op fire millioner gange, end jeg vil fortryde, at jeg ikke turde rejse med air force thorsø min familie, så vi kunne være sammen, Så nu gør vi det, slutter Josefine Ekstrand..Seneste