Adidas Deerupt

Adidas Deerupt Salg

Spar mellem 50-60% på Adidas Deerupt & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

- Er du ikke bange for at dø? 19-årige Sebine Nielsen fra Jyllinge husker tydeligt, da hendes mor for år tilbage stillede hende det spørgsmål, Dengang gik Sebine Nielsen i ottende klasse, I løbet af de seneste par år havde hun tabt sig næsten 30 kilo, og hendes kropsvægt var nu helt nede på 35 kilo, Hun havde ingen energi og ingen livsglæde, Hun var bare ’fuldstændig slukket’, som hun selv beskriver det, Hun spiste stort set adidas deerupt ikke, og det, hun spiste, kastede hun op igen, Men hun var ikke bange, Ikke for at dø i hvert fald, fortalte hun sin mor..

- Mine forældre frygtede, at de skulle miste mig, Og det forstår jeg godt i dag, Men dengang var jeg mere bange for at spise end for at dø, fortæller den i dag 19-årige pige, Fem år, Så længe kæmpede Sebine Nielsen mod sinanoreksi, I dag er hun ikke kun normalvægtig, Hun er adidas deerupt desuden danmarksmester i styrkeløft, og tilapril skal hun forsvare sin titel, Vejen dertil har dog været lang og krævede en vigtig erkendelse: At hun selv måtte tage ansvar for sit eget liv, fortæller hun i 'Go' morgen Danmark'..

I Danmark lider omkring 75.000 mennesker af en spiseforstyrrelse, hvoraf 5000 af dem lider af anoreksi, De fleste, der lider af anoreksi, er unge kvinder som Sebine Nielsen, Det oplyser Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade, For Sebine Nielsen begyndte spiseforstyrrelsen i de tidlige teenageår, hvor hun fik det psykisk dårligt, Det var især, da hun som 13-årig brækkede sit haleben og stoppede som elitesvømmer, at det begyndte at gå skævt, fortæller hun, I Danmark lider cirka 75.000 mennesker af en spiseforstyrrelse adidas deerupt - herunder har omkring 5.000anoreksi..

90 procent af dem, der lider af anoreksi, er piger/kvinder. I 2015 blev 1310 personer behandlet for anoreksi. Anoreksipatienter har 5,35 gange så stor risiko for at dø sammenlignet med den øvrige befolkning. Kilde: Landsforeningen for Spiseforstyrrelser og Selvskade Førhen havde hun brugt det meste af sin fritid i svømmehallen, men nu opstod et tomrum. - Jeg manglede min identitet. Jeg kunne ikke sætte ord på tomrummet, så jeg begyndte at arbejde meget, blive bedre i skolen og blive sundere og pænere. Og til sidst kunne jeg ikke kapere mere, siger hun.

Sebine Nielsen begyndte langsomt at lade være med at spise, Ikke fordi hun havde et problem med, hvordan hun så ud, Men fordi det var rart at have noget andet end tomheden at fokusere på, - Jeg kunne kun komme overens med mig selv, når alt fokus lå på at tabe mig, Så slap jeg for at tænke over, at jeg havde det så dårligt, siger hun, Spiseforstyrrelsen tog hurtigt til for Sebine Nielsen, og hun begyndte også at kaste op, I perioder op tre-fire gange om dagen, Hun forsøgte at holde sin spiseforstyrrelse hemmelig for både sine forældre og venner, men i ottende klasse var hun så udsultet, at hun adidas deerupt var nødt til at blive indlagt..

På det tidspunkt vejede Sebine Nielsen 35 kilo. De første fire dage på hospitalet spiste hun kun et stykke knækbrød og en portion cupnoodles. Hendes hvilepuls var så lav, at hospitalsalarmen hele tiden gik, husker hun. - Jeg kunne være død. Der var ingen, der vidste, hvordan de skulle tage sig af mig, siger hun. Alligevel forstod hun ikke selv alvoren. - Mine forældre trak mig en dag ind foran et spejl og nærmest råbte: Kan du ikke se det selv? Men nej, det kunne jeg ikke. Jeg kunne slet ikke se, hvor slemt det var, siger hun.

I løbet af de otte måneder, hun var indlagt, skete der adidas deerupt dog noget, Hun begyndte at indse, at hun var syg, og at hun selv måtte gøre en indsat for at blive rask, - Ansvaret blev lagt på mine skuldre, og det var afgørende, Det var, da jeg begyndte at udfordre mig selv til at spise, at det begyndte at hjælpe, siger hun og fortæller, at hun fik stor støtte fra de andre unge, der var indlagt med en spiseforstyrrelse, - Vi gav ikke sygdommen skylden - vi gav hinanden skylden, Det var, mens jeg var indlagt, at jeg besluttede, at sygdommen ikke skulle blive min identitet, Jeg ville være den glade Sebine igen, siger hun..

Ifølge Sabine Elm Klinker, som er vicedirektør i Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade, er det en del af sygdommen, at personer med anoreksi ikke selv kan se, hvor syge de er, - Sygdomsindsigten kommer ofte sent, De får et forstyrret kropsbillede og syn på dem selv, og selvom de er meget syge og ser sig i spejlet, er det ikke sikkert, at de kan se, at der er noget galt, siger hun, Men det er vigtigt at erkende spiseforstyrrelsen, hvis det skal kunne blive adidas deerupt bedre, fortæller hun..Seneste