Adidas Alexander Mcqueen

Adidas Alexander Mcqueen Salg

Spar mellem 50-60% på Adidas Alexander Mcqueen & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Og interessen for at iscenesætte sig selv og sine ferier vil formentlig fortsætte med at vokse, Faktisk mener Torben Bechmann, at vi kommer til at se en stigning i antallet af feriebilleder på de sociale medier, -  Jeg ser ikke rigtig noget, der modarbejder tendensen i øjeblikket, Formidlingen går i højere og højere grad væk fra det retoriske og mod det illustrative, adidas alexander mcqueen siger han, Det hører dog med til historien, at danskerne er knap så delingslystne som nordmændene og svenskerne, I begge nationer er man noget flittigere til at dele ferieoplevelserne på de sociale medier, Faktisk opdaterer mere end halvdelen af de rejsende i både Sverige og Norge deres sociale profiler, når de har tjekket ud af hverdagslivet og ind i ferietilværelsen..

Men hvilken målgruppe er i fokus for den digitale feriefortælling? Hvem forsøger vi at henvende os til? Ifølge Torben Bechmann er det faktisk os selv, vi forsøger at kommunikere med, - Den polske psykolog Zygmunt Bauman talte om, at sociale medier adidas alexander mcqueen handler om at være i kontakt med sig selv, Modtageradressen er indbildt, fortæller han, Selvom visse billeder måske henvender sig direkte til bestemte venner og familiekredse, mener Torben Bechmann, at vores visuelle feriefortællinger i høj grad er en sten i vores egen identitetsopbygning..

- De er et led i vores egen monolog om det gode liv, siger Torben Bechmann, Og her er Instagram helt perfekt til formålet, I små kvadratiske billeder kan vi adidas alexander mcqueen opstille det liv, vi ønsker os – og ønsker, at andre skal se, For 20-årige Liv Petersen er ferierne den oplagte mulighed til skabe fortællingen om det gode liv, Derfor er billederne på hendes Instragram-profil nøje udvalgt med en overvægt af hvide sandstrande, solmodne vandmeloner og surfbilleder, - Jeg bruger faktisk mest min instagram-konto, når jeg rejser, Selvom jeg måske burde bruge ferierne på at koble helt af, slukke min telefon og nyde de fantastiske oplevelser, siger hun..

Liv Petersen er netop kommet hjem fra en lang rejse i Australien og New Zealand og har lige fra start været opmærksom på at få taget gode billeder til de sociale medier. Det er nemlig på disse ture, at hun har mulighed for at skabe det selvbillede, som hun ønsker at vise udadtil. Men Liv Petersen er klar over, at det ikke er virkeligheden, hun fremstiller på sin Instagram-profil. For selvom det ikke fremgår af de 419 billeder, så er langt de fleste dage helt almindelige og fyldt med skole, leverpostej og store mængder vasketøj.

- Som det jo er for de fleste, tilføjer hun og griner, Hun er opmærksom på, at de mange rejsebilleder er et udpluk af hele hendes liv, Men det er netop dem, hvor kun kan skabe en fortælling om sig selv og skille sig ud fra det hverdagsliv, som vi allesammen lever, - adidas alexander mcqueen Billeder er det ultimative bevis, Jeg kan fortælle folk, at jeg er eventyrlysten og klar på udfordringer – men med et billede, hvor jeg surfer rundt på Bondi Beach i Australien, kan jeg dokumentere det, forklarer hun, Det er særligt den aktive backpackerferie, som Liv Petersen ligesom mange andre gerne vil vise billeder af, Det afspejler nemlig den type, hun ønsker at fremstå som, Den aktive pige, der er glad for at dyrke crossfit, spise sund mad og tage på spændende eventyr i fjerne lande..

- Jeg kan godt se, at det kan virke overfladisk. Men i min generation er det naturligt, at vi hele tiden forsøger at ’sælge’ os selv. Vi er ikke længere noget i kraft af, hvor vi kommer fra, eller hvem vores forældre er, og derfor må vi selv skabe vores egen selvfortælling, uddyber hun. Måske handler det om generationer eller bare om forskellige prioriteringer. Det er i hvert fald ikke alle, der ser ferien som en side i den offentlige dagbog. For 49-årige Birgitte Konge Lund handler ferien om noget helt andet end at dele løs af sine ferieoplevelser på sociale medier.

- Det handler om at være sammen, Vi er ofte rigtig mange afsted, Jeg har otte børn, og de voksne af dem adidas alexander mcqueen tager til tider deres familie med, Nogle gange er vi tredive mennesker ude at rejse, fortæller Birgitte Konge Lund, der bor lidt uden for Stoholm mellem Viborg og Skive, De sociale medier har intet at skulle have sagt, når det kommer til Birgitte Konge Lunds ferievalg, Faktisk foretrækker hun ferier, hvor 4G-forbindelsen vender med kragerne, - En af de allerbedste ferier, vi var på, var i Floridas sumpområder for otte år siden, Vi boede 18 mennesker i en villa, og på nogle af flodbådsturene var vi så langt ude, at mobilsignalet forsvandt, fortæller hun..

- Det er selvfølgelig en smule angstprovokerende, når man har børn med, men det er også livsbekræftende at vide, at man kan fungere uden, siger Birgitte Konge Lund, Hun synes imidlertid, at det er en smule ærgerligt, hvis de sociale medier skal styre folks ferievalg, adidas alexander mcqueen - Jeg tror, det er et symptom på, at vi ikke kan finde ud af, hvad vi selv synes, men i stedet skal søge bekræftelse udefra, siger hun, Birgitte Konge Lunds gode ferieråd er derfor også at sørge for at lægge internettet fra sig..Seneste