Nike Sneakers App

Nike Sneakers App Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Sneakers App & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Han ville gennemføre ørkenløbet som den første dansker og finde ud af, hvad fysikken kunne klare under ekstreme forhold, Efter cirka 150 kilometer i 50 graders varme sagde kroppen fra, men stædighed og nike sneakers app hjælp fra et højere sted bar ham igennem, - Jeg kunne hverken indtage mad eller væske, og jeg var helt færdig, Jeg var nødt til at bede til Vorherre for at høre, om jeg havde lidt til gode deroppe, for så ville jeg godt have det udbetalt med det samme, Ellers ville jeg nok ikke være kommet igennem det, siger Tommy Jacobsen og slår et stort grin op..

Løberen ved godt, det er en smule ekstremt, det han har gang i, Det afslører hans fjantede grin, der høres hver gang snakken falder på løbeturene i nike sneakers app verdens afkroge, Tommy Jacobsen har et venligt smil, gråt hår og skægstubbe, Når nordjydenløber under varmere himmelstrøg, har han hvide løbebriller på ogen orange bandana, der næsten har samme farve som ørkensandet, han løber i, På venstre biceps har han fået tatoveret ”Klub 100 Marathon”, som et tydeligt bevis på, at han i 2015 løb 100 maratons på 100 uger..

Alder: 57 år, Bor i Stinesminde, et lille fiskerleje på nordsiden af Mariager fjord, Gift med Susanne, Sammen har de to børn, Uddannet tømre og er i dag direktør og indehaver af to Invita-butikker med 40medarbejdere, Løb sit første maraton i 2011, I 2014-2015 løb han100 officielle maratons på 100 uger, Han har i alt gennemført 128 maratonløb, Tilbage til ørkenløbet i Peru, På trods af krisen sluttede danskeren som nummer 149 af de 222 løbere, der gennemførte, For Tommy Jacobsen var der også et større nike sneakers app formål med at tilmelde sig løbet i Peru..

Nogle måneder forinden havde han læst bogen ”Hvad svarer du når livet kalder”, der handler om kvinden bag den danske hjælpeorganisation LittleBigHelp, Lisbeth Johansen, og hendes beslutning om at droppe karrieren til fordel for at hjælpe indiske gadebørn. Tommy Jacobsen var inspireret af den modige kvinde, der havde givet afkald på et topjob hos hotelkæden Hilton, fordi hun ville hjælpe andre. - Bogen om hende ramte mig dybt. Da livet kaldte på Lisbeth, lagde hun hele sin tilværelse om for at hjælpe en masse udsatte mennesker nede i Indien. Så jeg tænkte: når livet kalder på mig, så løber jeg. Og hvorfor ikke også gøre det i en god sags tjeneste? lyder det spørgende fra Tommy Jacobsen.

For løberen blev det startskuddet til et samarbejde med Lisbeth og LittleBigHelp, Efter ørkenløbet i Peru satte han sig et nyt mål for 2018 og 2019, Tommy Jacobsen vil være den første i verden til at gennemføre seks af verdens hårdeste ørkenløb inden for et år, Gennem sponsorater og private donationer er ambitionen nike sneakers app at indsamle 250.000 kroner, der går ubeskåret til gadebørn i Kolkata, så de kan få et bedre liv, Den øjeblikkelige status er, at de 250.000 kroner allerede er nået, og der resterer stadig to løb – et i New Zealand i marts og et i Marokko til april..

I dag har Tommy knap 50 sponsorer, der donerer et beløb pr. løbet kilometer. Derudover kommer en række private donationer direkte fra Facebook-siden ”Run for LittleBigHelp - 1250 km Ørkenløb”, hvor man kan følge ekstremløberens vej til den sidste målstreg i Marokko. Et ekstra løb er kommet til undervejs, så der egentlig er tale om 1500 kilometer. Tommy vil være den første i verden, der gennemfører seksaf verdens hårdeste ørkenløb på ét år. Der er tale om i alt 1500kilometer i ekstreme omgivelser.

Han vil indsamle 250.000 kr, til gadebørn i Kolkata, så de kan få et bedre liv, To kroner pr, løbet kilometer kan give måltider til tre børn i et år, sikre nike sneakers app 340 børn et sundhedstjek eller sørge for uddannelse og mad til et gadebarn i seksmåneder, Sponsorerne og de mange der følger med – både herhjemme og i Indien – gør, at den 57-årige føler et stort ansvar, Han skal gennemføre, - Det er en kæmpe motivation, at der er nogen, der vil være sponsor for mig, Men det forpligter også, Jeg skylder dem at klare mig gennem løbene..

- Men selvfølgelig er den allerstørste motivationsfaktor at jo flere kilometer, jeg løber desto flere penge går der ned til børnene, Jeg har lovet dem at gennemføre, og de bakker mig op med små videoer, hvor de hepper på mig, nike sneakers app Jeg har været ved at gå kold flere gange, men så ser jeg jo børnene for mig, og det giver ekstra kræfter, Det er ikke en mulighed at stoppe, siger jernmanden, Ekstremsport som ørkenløb, maraton og triatlon er efterhånden ved at blive en udbredt måde at indsamle penge på til velgørende formål, Det fortæller indsamlingsrådgiver Stig Fog, der har mere end 20 års erfaring med fundraising..Seneste