Vans Old Skool Blue

Vans Old Skool Blue Salg

Spar mellem 50-60% på Vans Old Skool Blue & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Skibe skal købes med kærlighed og ikke med hjernen og med tilstandsrapporter, mener Mikkel Beha Erichsen, Holdningen er arvet, ** Familien havde sejlet med Havana i syv år, da sønnen Emil som 23-årig kom med et spørgsmål: - Hvad skal jeg kunne, hvis jeg gerne vil sejle Jorden rundt? *** Mikkel var ikke længe om at svare, - Det kan du allerede, og det, du ikke kan, det lærer du undervejs - vans old skool blue og så skal vi nok hjælpe dig, svarede han, Emil Midé Erichsen stod ved roret ved siden af sin far, da de sejlede ud i sommeren 2013, De havde aftalt at mødes med Troels Kløvedal på Sejerø i Kattegat..

Han var lige fyldt 70 år og i gang med optagelserne til serien 'Mit Danmark', - Så bliver arven givet videre, sagde Emil på vej ud til Sejerø, - Er det en tung arv?, spurgte hans far, Mikkel, - Nej, det synes jeg ikke, vans old skool blue Jeg skal ikke sejle den samme tur, som han har gjort de sidste 40 år, Jeg skal sejle min egen tur, svarede han, Da de mødte Troels, havde han en gave til dem, Efter 40 på det gamle stålskib var det på tide, at Nordkaperens dykkerkompressor gik i arv til Havana, Der kunne den gøre mest gavn de næste mange år, mente han..

Samtidig havde den garvede kaptajn også et par ord til sin søn og sine børnebørn, - Det kan godt være, at I krydser min kølvandsstribe, men I skal huske, at I også trækker jeres egen, I sejler i en anden tid, I ser verden med nye øjne, Det bliver helt jeres egen rejse, Det bliver vans old skool blue ikke min rejse, I gentager, Verden kan opleves på 1000 måder, Det kan godt være, at I sejler nogle af de samme steder, men I skaber jeres egne historier, Da de sejlede ud af havnen, og familiens to skibe gik på hver sin kurs, gik det op for Mikkel Beha Erichsen, Han stod mellem sin far, der var på vej hjem, og sine sønner, der var på vej ud på deres første jordomsejling..

Han kiggede frem og tilbage på dem. Så pressede tårerne sig på. - Det var der, hvor jeg tænkte: “Jeg står i disse sekunder midt i et generationsskifte. Jeg går fra at være far til at være far for voksne sønner. Fra at være Troels' barn til måske også at være den, der skal tage lidt mere over”, siger Mikkel Beha Erichsen. Et nyt kapitel i hans eget liv var ved at begynde. Da Troels Kløvedal kom hjem, havde han stadig ambitioner om at skrive flere bøger og leve mange flere år. Mikkel, Marian og sønnerne ville gerne lave historier om at sejle ud som familie og fortælle om hverdagen ombord.

Tiden var rigtig, og på den måde faldt arven naturligt lige der, - Nogle ting kan man ikke forcere eller gøre hurtigt, Man er nødt til at vente på, at tiden arbejder med en, Nu var det rigtigt - og det syntes min far også, siger Mikkel Beha vans old skool blue Erichsen, Det mærkede han blandt andet, når han undervejs på rejsen var hjemme i Danmark, og Troels Kløvedal til familiefesterne sagde: “Mikkel, du holder lige velkomsttalen”, - Jeg kunne mærke, at han havde lyst til, at jeg skulle tage over, Han havde været kaptajn i mange år, Nu gad han godt sætte sig i skyggen og se mig overtage noget af den rolle, siger Mikkel Beha Erichsen..

Det faldt ham ikke svært. Ligesom sin far nyder Mikkel Beha Erichsen også at tale og fortælle, men lige der krævede det også stor ydmyghed. Når Troels holdt velkomsttale, citerede han den gamle, græske helt Odysseus, filosoffen Sokrates og alle de store forfattere gennem tiden, som han havde læst, siden han var 17 år gammel. Dem kunne Mikkel Beha Erichsen ikke. Da han var 17 år, “stod han på Café Krasnapolsky i Indre København og påstod, at han var 18 år og derfor godt måtte købe øl”. I stedet kunne han citere komikere som Anders Matthesen.

- Jeg fandt ro i, at sådan er jeg, Jeg kunne godt lære ti citater, men hvis det ikke kommer fra hjertet, og jeg hellere vil citere en sjov vits fra Rune Klan, så er den lige så god, Vi er forskellige, og det handler om at gøre sig umage, siger Mikkel Beha Erichsen, ** Af samme grund er han ikke længere bange for at blive “en billig efterligning af sin far”, *** For som Troels Kløvedal forudså, fortalte de historierne på deres egen måde, - Man kan ikke kopiere andres eventyr, Eventyr er i sagens natur uforudsigelige, så det er noget, man skal give plads til, Man kan gå det vans old skool blue i møde ved at rejse langsomt, åbne øjnene og folde ørene ud, siger han..

Netop det var afsættet, da de købte skibet Wallenberg - “et virkelig dårligt køb”, vans old skool blue som Mikkel Beha Erichsen formulerer det, Ligesom med Havana krævede søredningsskibet fra 1951 syv måneders intensivt arbejde for at blive sejlklar, Undervejs i arbejdet mailede Mikkel med sin far, Mikkel fortalte om alt det, der skete med skibet, Det fornuftige valg havde nok været at købe et nyere skib, Men Wallenberg var smuk, 7, august 2018 stod skibet klar, På næsten samme tid blev Mikkel Beha Erichsen farfar, da hans ældste søn Emil og kæresten fik en lille dreng med navnet Hugo..Seneste