Vans Custom Danmark

Vans Custom Danmark Salg

Spar mellem 50-60% på Vans Custom Danmark & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Mikkel Beha Erichsen iagttog de store dyr, mens han kæmpede for at holde vejret, Det store gab kunne sagtens spise ham, tænkte han, De såkaldte djævlerokker spiste plankton og små krebsdyr kaldet krill - men hvad nu hvis de tog fejl af ham og almindelig føde? For at få luft var der ingen anden vej end at skyde op gennem flokken, Han satte af på bunden og hev højlydt efter vejret, da han kom op til overfladen, Men straks vendte han hovedet direkte ned i vandet vans custom danmark igen, Han måtte se mere, Mens tiårige Mikkel lå i overfladen, tog han en beslutning: Den verden skulle for evigt være en del af hans liv..

I syv måneder sejlede han med sin far i Stillehavet, Det eneste, de skulle lave, var at være far og søn, Døgnet rundt, Andre år var der lange perioder, hvor Mikkel slet ikke så sin far, fordi han var væk med Nordkaperen i et halvt til et helt år ad gangen, Det gjorde ikke noget, For når de var sammen, var de sammen, og når de ikke var, boede han i København med sin mor, stedfar og to mindre søskende, Indimellem var det i kollektiver andre gange i rækkehus, Både livet i kollektivet og til søs lærte Mikkel Beha Erichsen at være sammen med forskellige mennesker og at være nysgerrig, Alligevel vans custom danmark gad han på et tidspunkt ikke sejle mere..

Som 14-årig stod Mikkel af Nordkaperen, mens de sejlede på Kielerkanalen i Tyskland, Hans far fyldte for meget, mente han, Derfra tog han toget hjem til Danmark og stoppede helt med at sejle, Måske var det Mikkels form for ungdomsoprør, Derfor havde han næsten helt glemt følelsen af dækket, da han fire år senere igen fik lysten til livet på havet, Bare det at lade blikket hvile på horisontens lige linje, der skiller himmel og hav, gav Mikkel en form for ro og vans custom danmark balance, To år senere voksede lysten til at sejle yderligere, da han mødte en kvinde at dele drømmen med..

Kvinden hed Marian Midé. Hun var seks et halvt år ældre end ham, også ud af en sejlerfamilie og havde sin egen båd liggende i Christianshavns Kanal. Helt nyforelskede tog de ud at sejle i fem måneder med Troels Kløvedal under optagelserne til ‘Nordkaperen i Stillehavet’. Mikkel elskede det. I årene efter rejsen havde han dog ikke behov for selv at lave rejseprogrammer. Der var ingen grund at lave en “billig efterligning” af en dygtig fortæller, tænkte han. I stedet tog han og Marian Midé ud som skiguider, lejede en toværelses lejlighed på Islands Brygge i København og fik Emil og sidenhen Theis og Alfred. Sideløbende fandt han sin egen vej i tv-branchen - både foran og bagved kameraet i alt fra børneprogrammer til morgentv.

Ved siden af karrieren blev han, Marian og sønnerne ved med at sejle, Livet på havet udviklede familien, Ombord på skibet lærte de tre sønner at leve tæt sammen og at holde af hinandens forskelligheder, En værdi, som Mikkel tog med fra sin egen opvækst, - Man skal være meget forsigtig med at opdrage sine børn, Så skal man i hvert fald finde et andet ord for det, Man skal inspirere sine unger, Børn kigger opad og ser, hvad deres forældre gør, og vans custom danmark så kopierer de det, Hvis mor og far tænder to, tre, fire skærme, når de kommer hjem fra arbejde, tænker børnene, at det er normalt, siger Mikkel Beha Erichsen..

Det betyder ikke, at han altid selv har været sikker på sin kurs. På havet eller i livet. Mikkel Beha Erichsen mærker tvivlen som alle andre. Som når skyerne pludselig bliver mørke. Sådan var det, da familien sejlede i det caribiske hav i 1998. I to døgn stod Mikkel Beha Erichsen ved roret fastgjort til skibet med to livliner, mens Marian og sønnerne lå under dæk. Blæsten var voldsom og bølgerne høje. Mens han stod ved roret, tænkte han: “Det her er for dumt - hvorfor skulle vi det? Er det bare min drøm?”

Da det endelig klarede op, smed de anker, Sammen med sin far tog otteårige Emil sit første dyk på åbent hav på 12 meters dybde ved koraller og farverige fisk, Ned i den verden, Mikkel selv havde indtaget som tiårig, Uvejret var det hele værd, tænkte Mikkel Beha Erichsen, Livet på havet har lært vans custom danmark ham at holde af besværlighederne, Ofte er det dér, eventyret ligger, er hans erfaring, Når en del af gummibåden går i stykker, skal man ind til land og spørge om hjælp; så ender man måske med at drikke kaffe med en lokal smed, der ikke kan et eneste engelsk ord, En oplevelse, man ellers aldrig ville have fået..

Det er vans custom danmark også grunden til, at Marian og sønnerne deler drømmen, Familien forsøger at undgå 'DNH', Dansk normal hverdag, Når de mærker den, drager de til søs eller gør noget nyt, Netop det er deres røde husbåd et eksempel på, Da de købte den rustne båd i 2012, skulle den først totalrenoveres, Det samme skulle skibet Havana, som de sejlede jorden rundt med i TV 2-serien ‘Kurs mod fjerne kyster’, Et skib, der også blev begyndelsen på en ny kurs i familien, Umiddelbart lignede Havana ikke et skib, der skulle på jordomsejling, Faktisk var det i “miserabel stand”, da de fandt det i Ishøj Havn i vinteren 2006, Men det var til at betale, og Mikkel og Marian kunne se for sig, hvad det kunne blive til..Seneste