Nike Fodboldstøvler

Nike Fodboldstøvler Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Fodboldstøvler & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

- Hvis man stresser over, nike fodboldstøvler hvordan man har det, eller hvordan man ser ud, kan det være svært at koncentrere sig om det, der egentlig er det vigtige; ens barn, ens rolle som mor og ens parforhold, siger Gitte Reck-Magnussen, Ifølge Cana Buttenschøn hænger det urealistiske kropsideal i høj grad sammen med, at kvinder forsøger at fremstille sig selv i det bedst mulige lys og har svært ved at tale om de mindre flatterende sider, Man behøver ikke gå og være ked af det, hvis man ikke ligner en supermodel, dagen efter man har født.

- Vi kvinder er blevet så pæne, og vores prutter lugter ikke, Så når vi er gravide og føder, er der nogle kropslige situationer, som vi ikke skilter med, For eksempel at vi får hæmorider, og at vi er bange for det, Det er et kæmpe tabu at tale om, for vi vil jo gerne være både seje, kloge, dygtige, sexede og tiltalende, siger hun, Særligt på de sociale medier eksisterer en perfekthedskultur, mener hun, Og det er problematisk, fortæller hun, nike fodboldstøvler For selvom hun er glad for at bruge Instagram, ved hun også, at de sociale medier kan være med til at skabe nogle høje forventninger til, hvordan virkeligheden ser ud..

- Noget, jeg især krummer tæer over, er, når jeg har set billeder af slanke efterfødselskroppe, og andre gravide så sidder og tænker, at sådan skal de se ud efter fødslen, Jeg synes simpelthen, at det er så ærgerligt, at de bliver lede og kede af deres krop efter fødslen, siger Cana Buttenschøn, Hun er klar over, at hun i kraft af sit virke som blogger nemt kan komme til at bidrage til skabelsen af det pæne glansbillede, som nike fodboldstøvler hun kritiserer, Netop derfor har det været vigtigt for hende at dele billederne af sin krop..

- Jeg synes, at jeg skylder at give et mere ærligt billede af, hvad det rent faktisk vil sige at være kvinde og gravid og at blive nogens mor, siger hun og tilføjer: - Man skal ikke altid være perfekt, og man behøver ikke gå og være ked af det, hvis man ikke ligner en supermodel, dagen efter man har født. Det nylige opslag på Instagram er ikke det første eksempel på, hvordan Cana Buttenschøn har delt billeder af sin uperfekte krop. I efteråret 2018 delte hun et billede af sin mave for at vise, hvordan den så ud efter to fødsler.

Desuden har hun skrevet to bøger om henholdsvis tiden før og tiden efter graviditeten, hvor hun har trukket på sin erfaring som jordemoder, men også har taget udgangspunkt i sig selv og sin egen krop, Ved at være åben om sine strækmærker, det løse maveskind og sin mor-krop i det hele taget håber hun, at hun kan gøre en forskel for de gravide kvinder og mødre, som nike fodboldstøvler følger hende på de sociale medier og på hendes blog, - Jeg håber, at det bidrager til, at flere fortæller deres historier, og at vi ser hinanden i øjnene og bliver bedre til at anerkende os selv og hinanden med alle de fejl og mangler, vi har, siger hun..

- For man skal simpelthen ikke side og skamme sig og græde over, at ens krop ikke ligner sig selv. Det vigtigste er, at du er en fantastisk mor, og det har intet med moderskabet at gøre, at kroppen er anderledes efter en fødsel, siger hun. Se hele interviewet med Cana Buttenschøn ​på  TV 2 PLAY

- Hvor er du sej! En ung kvinde kommer hen foran nike fodboldstøvler den brusebås, Sille Rehmeier Carlsen står i, Kvinden er iført en Speedo-badedragt og er langt mere påklædt end Sille, der står nøgen i badet og er ved at skylle shampooen ud af håret, Samtalen fortsætter, Den fremmede kvinde fortæller, at hun har lagt mærke til, at Sille kommer jævnligt i svømmehallen – endnu engang med en besked om, at det er sejt, De rosende ord får Silles smil til at brede sig over hendes ansigt, Det ser ikke ud til at røre hende det mindste, at hun står og har en samtale helt uden tøj på..

For mange ville denne situation ikke være videre bemærkelsesværdig, Men det er den for 22-årige Sille, Indtil for et halvt år siden var en tur i svømmehallen utænkeligt for hende – primært på grund af omklædningsrummet, Grunden til, at den fremmede kvinde genkender Sille Rehmeier Carlsen, er, at hun de seneste fem uger har kunnet ses i programmet ’Havfruer på dybt vand’, Sammen med de fire andre deltagere har hun kæmpet om at overvinde sin vandskræk, og nike fodboldstøvler ligesom de andre fire ender hun med at svømme de målsatte 200 meter i sidste program..Seneste