Nike Air Jordan 3

Nike Air Jordan 3 Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Air Jordan 3 & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

- Hej Rasmus, Det er Jakob, nike air jordan 3 Vi kender ikke hinanden, men jeg tror, vi har mødt hinanden for 16 år siden, og siden da har jeg faktisk haft rigtig meget lyst til at tale med dig, Sådan startede den telefonsamtale, som ændrede 36-årige Jakob Silas Lunds liv i maj 2018, Jakob Silas Lund var nervøs, Det havde taget ham 16 år at ringe, I den anden ende af røret blev der svaret, Stemmen tilhørte den mand, der for år tilbage havde spillet en rolle i, at hanslillesøster var død i en trafikulykke..

Han lød meget overrasket, For Jakob Silas Lund ringede ikke for at afkræve svar eller bebrejde, Han ringede for at tilgive, Det har ændret mit liv Telefonopkaldet var på mange måder nike air jordan 3 kulminationen på en lang rejse, som den 36-årige har været på, siden søsteren døde, og i dag fortryder han ikke et sekund, at han ringede og sagde: "Jeg tilgiver dig", fortæller Jakob Silas Lund i 'Go' aften Danmark', Han deler sin historie i håbet om, at den kan inspirere andre til at overveje, om de kunne gøre det samme..

- Det har ændret mit liv, Det er ikke, fordi jeg følte, at min sorg forsvandt, eller at jeg havde fået en kæmpe indsigt i, hvordan det menneskelige sind fungerer, siger Jakob Silas Lund, Men han føler, at han har gjort noget vigtigt, Se hele indslaget med Jakob Silas Lund, der fortæller om det svære opkald og tilgivelsen på TV 2 PLAY Det hele begyndte i 2002, da Jakob Silas Lunds lillesøster, Nina, blev dræbt i en bilulykke, Der står, at jeg skal skynde mig at ringe hjem Hun var 17 år gammel, da hun og hendes far blev påkørt i et venstresving, En modkørende bil kørte ind i nike air jordan 3 dem, og Jakob Silas Lunds lillesøster var den eneste, der ikke overlevede ulykken..

Selv var han ikke i landet, da det skete, så han fik meddelelsen over telefonen, husker han. - Jeg var ude at rejse i Brasilien. Det var før smartphones, og der var nogle dage, hvor jeg ikke var på nettet, så da jeg kom ind på en internetcafé og tjekkede min mail, lå der er to mails, hvor der stod, at jeg skulle skynde mig at ringe hjem, fortæller Jakob Silas Lund. Da han ringede hjem, var det hans mor, der svarede. Hun gav ham beskeden om, at hans søster var død, og at han skulle komme hjem.

Hele familien var knust, og følelsen af sorg blev siddende efter begravelsen, Den sidder der stadig, men nogle år efter ulykken skete der noget, der satte noget i gang indeni Jakob Silas Lund, fortæller han selv, Otte år efter søsterens død var Jakob Silas Lund på rejse i Sierra Leone i forbindelse med nike air jordan 3 et frivilligt arbejde for en menneskerettighedsorganisation, Det var her, han mødte manden Samba, Og det var mødet med ham, der blev kimen til den telefonsamtale, der senere skulle ændre Jakob Silas Lunds liv, lyder det..

Samba var en tidligere rebelsoldat fra krigen i Sierra Leone. Han var blevet tvunget ind i krigen af rebellerne, da han var ung. - Han endte med at slå en masse mennesker ihjel og blev bodyguard for den øverste rebelleder. Han flygtede fra krigen og endte i Liberia, før han kunne vende hjem til Sierra Leone, og det var dér, jeg mødte ham - på et tidspunkt, hvor han skulle forsones med det landsbysamfund, han kom fra, forklarer Jakob Silas Lund. Det skete under en forsoningsceremoni rundt om et bål, hvor alle fra lokalsamfundet kunne dele de oplevelser, de havde haft.

Det ender med, at han falder ned på knæ og beder denne her kvinde om tilgivelse Nogle fortalte om familiemedlemmer, de havde mistet, og nogle berettede om, hvordan de var blevet voldtaget, Andre kunne fremvise de stumper, der var tilbage efter de lemmer, de havde mistet, En kvinde gjorde dog særligt indtryk på den dengang 28-årige dansker, - Der var denne kvinde, som havde mistet sin bror, en ung knægt, som bare befandt sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, Det havde været svært for familien at leve videre uden nike air jordan 3 ham, Jeg husker, hvordan kvinden satte sig ned, og Samba stillede sig op og introducerede sig selv, genfortæller Jakob Silas Lund..

En del af dem, der var tilstede, kendte allerede Samba fra hans rolle i krigen, Når jeg ser tilbage på det, så ændrede det mit liv - nike air jordan 3 Han vendte sig mod kvinden og sagde: "Det var mig, der slog din bror ihjel", og han fortalte, hvordan han blev tvunget ind i hæren, og at han aldrig havde forestillet sig, han skulle holde en pistol, og hvordan han havde svært ved at sove om natten, Det endte med, at han faldt ned på knæ og bad denne her kvinde om tilgivelse, fortsætter han, Der blev helt stille..Seneste