Nike Air Rift

Nike Air Rift Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Air Rift & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

- Det handler om at gå på jagt efter de små åndehuller, hvor kærestetiden kan opstå, Måske er det bare 10 minutter, hvor børnene er faldet i søvn i bilen, siger hun, Ifølge terapeuten er det en god idé at gøre sig klart, hvad det er, man kan stile efter for at få den her omsorg og samhørighed på ferien, - Det er de små ting, der gør forskellen, Øjenkontakten når man taler, eller at man holder hinanden i hånden, når man er ude, Der er intimitet i at give hinanden et kys i nike air rift nakken og i de lange kram, og det er ikke noget, der tager tid, men det skaber intimitet, siger Katrine Fagerholt og fortsætter..

- De ting lyder banale, men gør virkelig en forskel, Det er de ting, der glider ud af nike air rift vores hverdag, fordi vi har så travlt, Og det er tit de ting, vi savner, Ellers så handler det om at finde de løsninger, der fungerer for den enkelte familie, og det varierer ifølge Katrine Fagerholt enormt meget, - For nogen giver det mening, at man har venner eller familie med, der kan passe børnene engang i mellem, For andre er løsningen en siesta midt på dagen, hvor børnene skal sove/lege for sig selv, men overordnet set handler det om at prioritere den tid, man får som par, siger hun..

Den erkendelse er Henriette og Dennis Krog-Andersen nået frem til, og nu gør parret en dyd ud af at prioritere at tale sammen om, hvad de forventer af ferien inden afrejse, Henriette Krog-Andersen er heller ikke i tvivl om, hvorfor der kan være mange familier, der oplever, at tiden løber fra romantikken på sommerferien, - Vi nike air rift havde den indstilling, at der var masser af tid på ferien, så der måtte da være masser af tid til både at hygge med børnene og at have tid til os selv, siger hun..

For at finde tid til hinanden på familieferien har Henriette og Dennis Krog-Andersen nogle fokuspunkter, der hjælper dem med at finde tid til at være alene på familieferien. - Vi forsøger at lægge drengene i seng i vanlig tid. Så ved vi, at vi har et par timer derefter, hvor vi kan sidde og spille et spil sammen eller nyde en solnedgang med et glas kold hvidvin, siger hun. En alternativ måde, forældreparret skaber tid til nærvær, er ved at invitere venner og familie med på ferie, hvilket ifølge Henriette Krog-Andersen giver nogle fantastiske muligheder.

- Vi har altid haft et tæt forhold til Dennis' mor, og børnene elsker, når hun er med, Hun er samtidig vildt god til at sige, at vi skal gøre nogle ting sammen bare os to, mens hun passer børnene, siger hun, Familien er aktive, når de er afsted, og de sørger for at se en kombination nike air rift af strand, pool og kultur, så der er lidt for både børn og voksne, Derfor laver de et lille hæfte til børnene inden afrejse, hvor de kan se, de forskellige steder, de skal bo, og hvilke attraktioner de skal se..

- Så sidder vi og gennemgår hele ferien med dem, og så har de også hæftet med, når vi rejser, hvor de sætter krydser undervejs, når vi har været de forskellige steder, siger hun. Henriette Krog-Andersen mener, at børnene har det rigtig godt med genkendelse, og at forberedelsen giver ro og overskud både for børnene og forældrene. Når man rejser på ferie er det ofte for at få et break fra hverdagen, men når man rejser som børnefamilie, tager man ifølge Katrine Fagerholt mange af rutinerne med hjemmefra.

- Der er jo mange, der holder fast i nogle af strukturerne hjemmefra såsom sovetider, Det giver rigtig god mening, for det skaber ro, siger hun og fortsætter, - Det betyder også bare, at vi meget nemt påtager os de samme nike air rift mønstre og roller på ferien, og derfor kan det ende med, at ferien blot bliver en "ny hverdag", og det skal man som par forsøge at undgå, Nogle af de udfordringer, der ellers kan opstå for par, er, at det for nogen kan være en stor omvæltning at skulle være sammen med sin familie 24/7 i flere uger, Det kan udfordre os på vores vaner, og hvad det egentligt er, vi laver sammen..

- Hvis ikke man har for vane at få talt om, hvad vores forventning er til ferien, og hvad vi har af ønsker for, hvad der skal ske, kan uindfriede ønsker og forventninger skabe konflikter og følelsen af, at ferien ikke blev, som man havde regnet med, En anden ting Katrine Fagerholt påpeger som en udfordring, man skal være opmærksom på, er, at vi ikke altid er realistiske i forhold til, hvad vi tænker, der skal ske, på den her ferie, - Man skal lære at blive glad for de små ting, For det er noget andet at rejse som forældre. Det drejer sig om at være god til at prioritere kvalitetstiden, når nike air rift muligheden er der, siger hun..Seneste