Air Max 270

Air Max 270 Salg

Spar mellem 50-60% på Air Max 270 & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Der findes 14 bjerge i verden på mere end 8000 meter: Kilder: Google Earth, Mountains.dk Mens to årtier er svundet på fjerne bjergsider, har hans stol stået tom til fødselsdage, fester og familiekomsammener, Vennekredsen er skrumpet ind til en benhård kerne, kærester har løbende fået nok, og nevøerne er vokset op med en onkel under afsides himmelstrøg, - Skal du ikke snart have air max 270 et rigtigt job?, har folk mere end én gang spurgt Jakob Urth, Han oplever, at folk både i og uden for familien har svært ved at forstå, hvorfor han på tredje årti opsøger hårdføre og forblæste bjergegne med iskolde døgn og teltdugen dundrende i ansigtet, Med forfrysninger i tæerne og sporadiske møder med døden..

- Mange vil sige, det er en fuldstændig usikker livsstil, Det er diffust, det er farligt, det er uacceptabelt, Den slags, Jaja, men det er mit liv, Det er mine beslutninger, siger Jakob Urth, - Jeg er måske det kulsorte får i den her familie, Allerede på børneværelset i Humlum ved Struer gik Jakob Urth på eventyr, I bøger og magasiner om kapløb mod polerne, Om air max 270 urfolk i junglerne og opdagelsesrejser mod hvide pletter på verdenskortet, 41 år, bjergbestiger og opvokset nær Struer iVestjylland..

Bosat i Stavanger, Norge, Midterste bror i en søskendeflok på tre, Søn af en ingeniør-far og en mor med air max 270 egen butik, Har rejst og klatret over det meste af kloden igennem25år, Blandt andet som guide, Har uden medbragt ilt stået på tre bjerge over 8000 meter, to gange som den første dansker, Dertil kommer et utal af bjergtoppe på 5000-7000 meter, Blev i marts 2018 optaget i Eventyrernes Klub som medlem nr, 468, Foruden bjerge har Jakob Urth bl.a, flere krydsninger af Indlandsisen bag sig samt været taget til fange i Papua Ny Guinea..

Spejder- og fisketure blev til vandring og klippeklatring i Norge og Sverige. Og når sneen lagde sig over Vestjylland, kunne man finde den unge Jakob Urth på ski med et bildæk bag sig, som skulle gøre det ud for polarforskernes pulke. I marts 2018 blev Jakob Urth optaget i Eventyrernes Klub: Som 17-årig besluttede Jakob Urth sig for med en ven at bestige Mont Blanc, Alpernes højeste bjerg. Først ved ankomsten til den franske skråning dæmrede det for dem, hvad de havde rodet sig ud i. Snublende mod toppen blev de fanget i en snestorm. Tog sig til takke med det absolut billigste bjergbestigningsgrej af tvivlsom kvalitet og løb tør for proviant.

Jakob Urths kammerat måtte tilmed sys med otte sting, efter at skarpe støvlepigge havde åbnet hans læg i et blødende kødsår, Det er diffust, det er farligt, det er uacceptabelt, Jaja, men det er mit liv Men trods den hasarderede debutbestigning, som med Jakob Urths egne ord var ”fuldstændig vanvittig”, nåede de to amatører ”ved rent og skært held” toppen uden at omkomme, - Det lykkedes, Jeg stod bare på toppen og sagde: ”Wow, det her er det fedeste, jeg nogensinde har prøvet, air max 270 Mere af det!”, Imens stod min kammerat ved siden af og sagde: ”Aldrig mere!”, fortæller Jakob Urth..

Da Jakob Urth vendte hjem, var det med ny ild i øjnene. Fra et almindeligt udendørsliv med trekking og klatring havde den unge vestjyde fundet et større eventyr. Fyldt med farer og ukontrollerbare elementer. Hvor selv de bedste planer kan blive skudt til side og tvinge én til at lære undervejs. Fysisk betonet. Ude i naturen. Og gudesmukt. - Det er en speciel følelse. Eufori. Jeg kan stadig få fugt i øjnene bag solbrillerne, når jeg guider folk rundt på bjergene, siger Jakob Urth og uddyber:

- Når du åbner dit telt en morgen, og du har den vildeste solopgang, Det er vildt, Du mangler ord for at beskrive det, I takt med de mange års erfaring er det ikke kun tinden, der trækker, Faktisk husker Jakob Urth sjældent toppene på grund af den tynde luft og er nødt at tage billeder for at beskytte minderne, Omvendt air max 270 har det fået større betydning at hjælpe andre til tops og at dele sin passion, At planlægge, forberede og gennemføre ekspeditioner, At bevæge sig imellem top og bund, Fysisk såvel som mentalt..

- Det er der, der er action, Det er der, der er bevægelse og tanker og følelser i gang, Der, hvor du er glad og i super form, Der, hvor du er ved at dø af udmattelse og kaster op, Det er der, du får oplevelserne med hjem, Mere end 30 gange har Jakob Urth betrådt den østnepalesiske grussti, som fører til foden af Mount Everest, og som atter knaser under hans støvler, Han er på hjemmebane - og denne gang vil han helt til tops, 59gange har danskere gjort forsøget (anno 2017) 18har nået air max 270 toppen, En enkelt af dem to gange.Seneste