Nike Air 270

Nike Air 270 Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Air 270 & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Hver dag er Simone Abrahamsens taxa på gaden sammen med mere end to millioner andre biler i hele Danmark, Vores biler gør hverdagen let og behagelig, men bilkørslen er også en voldsom belastning for miljøet, Ifølge brancheforeningen Energi- og Olieforum sendte bilerne på danske veje godt 11,3 millioner ton CO2 ud i atmosfæren i 2017, Dermed udgør bilkørsel cirka 75 % af Danmarks samlede CO2-aftryk nike air 270 inden for transport, Du kan dog spare op til 20 procent af dit benzinforbrug, hvis du tænker lidt over, hvordan du kører i din biler, Har du for eksempel 50 km til arbejde og kører i bil hver dag, kan du spare 3.000 kr, på benzin og 500 kg CO2..

I dag er det 11 år siden, Simone Abrahamsen for første gang satte sig bag rattet i en taxa, Det er hendes far, der ejer bilen, og han havde allerede forsøgt at få Simone til at køre for ham, da hun var 25 år, Dengang havde hun små børn og synes ikke, taxalivet var noget for hende, Efter 17 år i en daginstitution var hun klar til at prøve noget nyt, så da hendes far spurgte igen, sagde hun ja, Det er især friheden og mødet med mange forskellige mennesker, der får smilet frem hos Simone Abrahamsen, Hun nike air 270 har kørt med alt lige fra små børn til unge og ældre, og de fleste har en god historie med sig..

En dag kørte hun for eksempel med et postbud, der spurgte hende, hvad hun troede, han havde mest af, når han kørte ud med post, – Det var ikke breve eller pakker, men nøgler! Fordi du som postbud skal låse dig ind i så mange forskellige opgange, Det vidste jeg ikke, fortæller Simone Abrahamsen og skraldgriner, – Jeg er vild med alle de små ting, jeg får at vide i taxaen, Du bliver ikke dum af at køre taxa, Tværtimod, Jeg har nike air 270 lidt viden om mange forskellige ting, forklarer Simone Abrahamsen..

Hun oplever også nogle gange, at hun nærmest bliver psykolog for sine kunder under taxaturen, hvor de betror hende både stort og småt. – Nogle er ude at køre med mig i ti minutter, og så har de fortalt alt om deres sexliv eller om hende den umulige kæreste derhjemme. Det er jeg helt vild med, fortæller hun og griner lidt, inden hun fortsætter: – Måske er det også fordi, jeg er kvinde. Os er der ikke så mange af i branchen. I vores selskab i København er vi for eksempel fire kvindelige chauffører ud af cirka 400.

Når hun kører i de sene timer i weekenden, er det især unge mennesker, der har brug for nike air 270 et lift, og selvom de kan være lidt irriterende, hvis de er meget berusede, tager Simone Abrahamsen sig godt af dem, – Er de meget fulde, sørger jeg for at passe på dem, Jeg er lidt som en mor for dem, Derfor smider jeg dem heller aldrig ud af taxaen, men jeg kan godt være nødt til at sætte dem på plads, For et par år siden var Simone Abrahamsen på et kursus i at køre mere energieffektivt – men flere af tingene gjorde hun allerede i forvejen..

– Jeg kører meget fornuftigt, men jeg er ikke så god til de hurtige starter. En af de bedste ting, du kan gøre for miljøet, er at komme op i gear så hurtigt som muligt, men når du kører i byen, er der så meget trafik, at det næsten ikke kan lade sig gøre, forklarer hun. I stedet gør hun en dyd ud af aldrig at køre for hurtigt. Farten betyder nemlig også meget for brændstofudledningen. Kører du 110 km/t på motorvejen i stedet for 130 km/t, kan du for eksempel spare 20 procent brændstof.

Simone triller hen mod det store kryds ved Statens Museum for Kunst, og da hun stopper for rødt, slukker motoren af sig selv, – Se, det er et andet godt råd, Udnyt det, hvis din bil har Stop & Go-teknologi, så den selv slukker motoren, når du holder for rødt, Det sparer en masse brændstof, forklarer Simone Abrahamsen, En almindelig personbil bruger 0,5-1 liter benzin i timen i tomgang, som er unødvendig CO2 lige ud af udstødningsrøret, En liter benzin bliver nemlig til cirka 2,3 nike air 270 kg CO2, når den brændes af..

Mange tror fejlagtigt, at de bruger mere benzin på at slukke og starte motoren igen, men det er er ifølge FDM en myte, da bare ét minut i tomgang svarer til 300 meters almindelig kørsel, Simone Abrahamsens taxa er funklende ren både indeni og udenpå, Det er tydeligt at se, at hun passer rigtig godt på den – og det er også en af grundene nike air 270 til, at hun kører så fornuftigt, – Normalt skifter man en taxa ud efter 2,5 år, men vores seneste bil kørte 4 år, inden vi skiftede den – og det er jo også miljøbesparende, fortæller Simone Abrahamsen..Seneste