Adidas Yung

Adidas Yung Salg

Spar mellem 50-60% på Adidas Yung & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Det betyder også, at hun af og til må tage en alvorssnak med en landmand, når ordene kommer forkert ud, - Nogle gange er jeg nødt til at tage den skrappe skolelærerstemme på og sige: adidas yung "Sådan dér kan du ikke tale, Hvis du siger sådan, bliver det opfattet helt forkert", Det er ikke, fordi jeg skælder ud eller vil få dem til at skamme sig, men jeg kan godt sige noget, der kan få folk til at se sig selv udefra, Se tingene fra en lidt anden vinkel, siger hun, Født 29, maj 1977 i Skive..

Blev i 2006 uddannet folkeskolelærer med historie og biologi som hovedfag, Fik sit gennembrud som tv-vært i 2013 på TV 2 Fri, hvor hun var vært på 'Frihuset' sammen med Cecilie Hother og Thomas Uhrskov, adidas yung Har siden været vært på en række programmer, såsom 'Landmand søger kærlighed', 'Hjem til gården' og 'En stor dag på godset', Har vundet flere priser forsine værtsroller til Billed-Bladets TV-Guld, To gange er hun blevet hædret som'Årets kvindelige underholdningsvært', Har to sønner sammen med manden Anders, der er ejendomsmægler og ejendomsudvikler..

Det gjorde hun for eksempel også over for landmanden Martin Iversen, der skabte heftig debat tidligere på sæsonen, Den 31-årige sønderjyde lagde ikke skjul på, at han var skuffet og frustreret over de piger, han mødte på sin speeddate. I hans øjne havde de pyntet for meget på virkeligheden og vedlagt billeder til deres breve, som ikke lignede dem længere, Han sagde blandt andet, at han "ikke havde fået den vare, han havde bestilt", - Den holdning har han jo ret til at have, Han skal bare sige det på en anden måde end det, han får adidas yung sagt, lyder det fra værten..

Men hvordan konfronterer man et andet menneske med det, uden at personen misforstår? Og hvordan kommer Lene Beier overhovedet ind på livet af de landmænd, som er af så få ord, at det bliver svært for dem at holde en samtale i gang? Jeg var lidt ræd for, at hun gik lige i flæsket på mig Fra den anden side af skærmen virker det, som om det hele begynder, når Lene Beier vader ind i landmændenes stuer i strømpefødder, knapper en håndbajer op og skåler med. For eksempel når der skal læses breve fra pigerne, og øllen er nødvendig for at tage de værste nerver.

Og det er ikke helt forkert, Men det er ikke noget, hun gør, fordi hun skal, Hun gør det, fordi adidas yung det falder hende naturligt, - Jeg prøver bare at være 100 procent mig selv, og jeg er jo en 'hotdog og en håndbajer'-tøs, Jeg er mere til gummistøvler end stiletter, og jeg er mere til en 'høker' end til et glas champagne, Det er sådan, jeg er vokset op, siger hun og tilføjer: - Det at kunne tale med folk er i virkeligheden ikke noget, jeg har lært mig selv, Det er noget, alle de mennesker, jeg har mødt i mit liv, har lært mig..

Lene Beier kommer nemlig fra et hjem, der gik under navnet 'Hovedbanegården i Skive'. Altid kom folk forbi: Forældrenes sejlervenner, kollegaer eller bekendte fra motorcykelklubben. Og 'Støjsender 1', som Lene Beier blev kaldt dengang, var altid klar til at snakke med gæsterne. Var der ingen, interviewede hun sine familiemedlemmer. Dertil kommer, at hun har arbejdet i en bowlinghal i seks år og herefter på pubben Pub Annexet midt i Skive. Her elskede hun at have vagten fra klokken 17 til 22 helt alene, så hun kunne tale med gæsterne: Venner, der kom til fyraftensøl. Soldater fra kasernen, som savnede deres nærmeste. Eller dem, som for en stund flygtede hjemmefra, fordi tingene var svære.

- Det var mega hyggeligt, Det ligger bare til mig, at man lytter på, hvad folk har at sige, og prøver at hjælpe, så godt man kan, siger hun og fortsætter: - Min mor er ekstremt snakkesalig, og min far er til gengæld en mand af få ord, medmindre han taler om noget, der interesserer ham – så kan han snakke i timevis, Jeg har fået lidt af begge verdener: Snakkegenet fra min mor og eftertænksomheden og evnen til at lytte fra min far, Faktisk minder mange af landmændene Lene Beier om hendes far, adidas yung De bryder sig heller ikke om small talk, Men taler man med dem om noget, de ved noget om, er det anderledes..

- Så er de i virkeligheden ikke så lukkede, som man lige først skulle tro, siger Lene Beier, Og her er det bare heldigt, at hun selv har adidas yung masser af familie på landet og derfor kan snakke med om høsten og fodermajsen, og at hun heller ikke er bange for at hoppe ind i folden og klappe en hest, Men når hun derefter skal stille de dybere spørgsmål om ensomhed eller forelskelse, passer hun altid mere på, - Jeg vil jo gerne vide, hvorfor de ikke har fundet kærligheden, men jeg vil ikke have, at de skal blive flove over det eller føle, de ikke er gode nok, siger hun..Seneste