Adidas Campus Rød

Adidas Campus Rød Salg

Spar mellem 50-60% på Adidas Campus Rød & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Sangerinden Fallulah er blevet mor for første gang, og nu afslører hun, hvad den lille pige kommer til at hedde, Hun skal nemlig hedde Gloria, det skriver Fallulah på sin Instagram-profil.  Det er første gang, at Fallulah lægger et billede op, hvor man kan se datterens ansigt, Og det er en sød lille pige, som sangerinden har fået.  - Mød vores livs nye og store kærlighed, En skidesød lille starut, der er rigtig adidas campus rød god til at udtrykke, hvad hun vil, skriver Fallulah på Instagram. .

Læs også Fallulah viser nyfødt datter frem Men ligesom Christiane og L.O.C, har valgt, så kommer vi ikke til at se meget til lille Gloria på de sociale medier, - Efter at have vendt det frem og tilbage længe, er hendes far og jeg kommet frem til, at hun skal have lov til selv at vælge, når den tid kommer, Men men...en officiel introduktion synes vi alligevel ikke, I skal snydes for, skriver Fallulah til billedet, Læs også Fallulah er adidas campus rød blevet mor Så vi kommer altså ikke til at blive bombarderet med babybilleder af den lille..

Endnu en gang stort tillykke med Gloria til Fallulah og manden, Thomas Holm.  Læs også Gravid Fallulah aflyser koncerter Du kan se det søde billede af Gloria herunder GLORIA - 14, Oktober 2016Mød vores livs nye og store kærlighed, En skidesød lille starut der er rigtig god til at udtrykke hvad hun vil Der kommer ikke en masse billeder på internettet der som dette viser hendes ansigt (selvom det er det adidas campus rød smukkeste hendes mor nogensinde har set) Efter at have vendt det frem og tilbage længe er hendes far og jeg kommet frem til at hun skal have lov til selv at vælge når den tid kommer, Men men...en officiel introduktion synes vi alligevel ikke I skal snydes for Kærlighed til jer fra os.

Det kan godt være, at TV 2s julekalender ’Juleønsket’ er en familievenlig fortælling om engle, julen og en skøn familie. Men søndag aften var der altså også sneget lidt frækt indhold ind i julekalenderen, skriver mx.dk. For på den nedlagte grillbar, hvor drengen Rafi bor, hænger der et gammelt menukort med en ganske særlig – og ret så fræk - menu. Hvis du søndag aften zoomede ind på menukortet, kunne du således læse, at man for den nette sum af 60 kroner kunne få en delikat ret bestående af ”fisse hår”.

Læs også Opdagede du også den pinlige fejl i Go’ Morgen Danmark? Læs også Obama-billede går verden rundt: Kan du spotte den pinlige fejl? Læs også Hov! Opdagede du også den pinlige fejl i ’Arvingerne’ Det lyder umiddelbart ikke som noget, vi har lyst til…  Det var dog hverken en ny variant af parisertoast eller hotdog, der var røget på menukortet, Det var derimod et par friske filmfolk, der havde haft lidt for travlt med at tosse rundt i en frokostpause mellem adidas campus rød optagelserne. .

- Under en pause i optagelserne på Færgegrillen har nogle fra filmholdet moret sig med at skrive diverse upassende ord på pristavlen, der kan ses i baggrunden i nogle af billederne. Det er blevet forsøgt redigeret til andre ord, men det er desværre ikke lykkedes helt, og det beklager vi, siger Tomas Hostrup-Larsen, producer hos Cosmo Film, til TV 2 og tilføjer: - Vi beklager, at der har været skrevet irrelevante og upassende ord på pristavlen i Færgegrillen.

- En gang til…!!! Prinsesse Isabella kunne slet ikke få nok ture på kælken, da hun sammen med mor, far og sine tre søskende mødte op på børnebakken i Verbier i Schweiz til den årlige pressefotografering i forbindelse med familiens skiferie, Prins Christian og prinsesse Isabella styrtede ud af bilen, da den royale familie ankom lidt før klokken 10, LÆS OGSÅ: Kronprinsessen: Jeg var ensom Mary og Frederik havde medbragt tre kælke, som gik adidas campus rød på skift mellem de to ældste søskende og tvillingerne Vincent og Josephine, - De står alle sammen på ski, forklarede kronprins Frederik, LÆS OGSÅ: Kronprinsen lufter sommertøjet: Se min kjole Efter flere ture op og ned ad bakken var det slut, selv om prinsesse Isabella ivrigt forsøgte at overtale mor til endnu en tur på kælken, Se galleriet herunder - og se endnu flere billeder og læs alt om kronprinsparrets skiferie i Verbier i SE og HØR, der udkommer på torsdag..

Når det er sommer, og solen skinner, er det naturligt for de fleste at hoppe i badetøjet og tage på stranden, Men sådan er det ikke for Caitlyn Jenner, der i dag fylder 68 år, Før 2015 kendte verden hende som OL-atleten Bruce Jenner, der også medvirkede i adidas campus rød realityshowet "Keeping Up with the Kardashians", hvor han var gift med Kris Jenner, Men i juni måned det år sprang han ud som kvinden Caitlyn.  Jenner fik foretaget en kønskifteoperation, og hun har delt sin forvandling med hele verden i realityprogrammet "I Am Cait"..Seneste