Adidas Stan Smith Primeknit White

Adidas Stan Smith Primeknit White Salg

Spar mellem 50-60% på Adidas Stan Smith Primeknit White & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Og lige dér ved vandet er Pernille i gang med et sidste desperat forsøg på at redde sin store drøm, virksomheden Kamelmælk, Hendes håb er, at videoen vil gå viralt på de sociale medier og hjælpe hende til at sælge de 100.000 kartoner kamelmælk, hun har stående på et lager i Køge, Det var kamelmælk, der skulle være endt på hylderne i 700 danske supermarkeder – og næsten lige så mange svenske og tyske, Kamelmælk, der var 1,3 millioner kroner værd, og adidas stan smith primeknit white som hun havde betalt for  up front på en kamelfarm i Dubai, Vel at mærke uden at have mere end ord på, at hendes 700 danske butikker ville have mælken ind som en fast del af deres sortiment..

- Det var der, jeg satsede, Min forretning var skruet sådan sammen, at jeg var nødt til det. Og med store chancer kommer store nederlag, siger hun til TV 2, Hun satsede, fordi det gik godt, Det gik så godt, at Børsen kaldte hendes virksomhed for et iværksættereventyr, Født29, november 1984i Hornbæk, Har boet 29 forskellige steder i fem forskellige lande, Begyndte karrieren som selvstændig som 21-årig, Heråbnede adidas stan smith primeknit white hun en juice- og smoothiebar i København, Sidenhar hun startet eget træningsfirma og været medejer af et tøjfirma, før hun i 2013 købte en foodtruck og solgte morgenmadpå Hovedbanegården i København..

Herefter blev hun Danmarks førsteimportør af kamelmælk, Hun blev i 2016 nomineret til iværksætterprisen Ivækst i kategorien som 'Årets Idealist', I 2018 udgav hun bogen 'Det ordner sig' om sit liv som iværksætter, Men med ét styrtdykkede de imponerende resultater, Hendes mundtlige aftaler med store danske supermarkedskæder faldt som dominobrikker, Danskerne var ikke så vilde med kamelmælk, som både hun og supermarkederne troede, Og forsøget med videoen på de sociale medier gav adidas stan smith primeknit white heller ikke succes..

Derfor gik Pernille Lykke Christoffersen konkurs i december 2017. Alt det, hun havde tjent i firmaet, var styrtet i ruinerne. Og hendes liv og det løfte, hun havde givet sin far, fulgte med. Det hele begyndte nemlig med et løfte. Pernilles far var uhelbredeligt syg af kræft. Han lå på hospice, og inden han døde, lovede hun ham, at hun ville få danskerne til at smage kamelmælk. Selv var han nemlig så syg, at han ikke kunne spise og var afhængig af måltidserstatninger. Men han blev dårlig af produkternes e-numre, og derfor søgte Pernille efter et naturligt alternativ på Google.

Hun opdagede, at udlandet var gået i svime over kamelmælk, Nogle eksperter mente simpelthen, at det var et mirakelmiddel, der kunne have positiv effekt på kræft og en række sygdomme som blandt andet sukkersyge og fødevareallergier hos børn, Derfor forelskede både hun og hendes far sig i drømmen om at få kamelmælk til Danmark, Hun var nemlig lige så forretningsglad som ham, og de mente aldrig, at en idé kunne blive for skør, - Ligegyldigt hvor galt det ville gå, kunne jeg altid blive enig med min far om, at "det ordner sig", adidas stan smith primeknit white Det betød også, at alting kunne lade sig gøre, siger hun..

Men 29. august 2015 stoppede de gode snakke. Pernille Lykke Christoffersen mistede sin far. Allerede ved hans side på hospice var hun begyndt at undersøge, hvor i verden hun kunne finde den største kamelfarm. Hun ville i gang med det, hun havde lovet ham. Danskerne skulle have den forbandede kamelmælk En måneds tid efter sin fars begravelse sad Pernille Lykke Christoffersen derfor i et fly mod Dubai. Og få dage senere sad hun for enden af et stort rundt bord med seks kamelsheiker. Ene kvinde forhandlede hun sig til muligheden for at sælge kamelmælk i Danmark som den eneste – de gav hende et halvt år til at bevise sit værd. Og det gjorde hun.

På få måneder vækstede hun adidas stan smith primeknit white 400 procent, Af første sending på 200.000 kartoner kamelmælk solgte hun lynhurtigt 195.000 styk, Supermarkederne ringede til hende for at høre, om hun var den tosse, der kørte rundt i Danmark og forsøgte at overtale alt og alle til at smage på den søde mælk, Kædernes vigtige folk var nysgerrige og ville mødes med hende, Og møderne gav aftaler, På den måde brugte Pernille kamelmælken til at bearbejde sorgen over tabet af sin far. Samtidig fik hun et skarpere og skarpere cylindersyn på målet..

- Udover at det var noget, jeg havde lovet min far, blev det også en mission at sørge for, at danskerne skulle have den forbandede kamelmælk, siger hun, Og forbandet blev den, Selvom Pernille Lykke Christoffersen i dag ser Kamelmælk som det største eventyr nogensinde, sendte det hende også helt ned med flaget, For lige så magisk, som opturen føltes, lige så hård var nedturen, Det var helt euforisk for hende at modbevise de mennesker, der i begyndelsen grinede af hende og hendes adidas stan smith primeknit white kamelmælk..Seneste