Vans Mand

Vans Mand Salg

Spar mellem 50-60% på Vans Mand & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

(Foto: Dan Mariegaard) Skønheden slog sig i den grad løs i Tivoli og var ikke bleg for at prøve selv de mest rundtossede forlystelser, Den sammenbragte London-bosatte familie holder tre ugers sommerferie i Danmark, – Vi skal hygge med familien, Vi skal lidt på Valdemars Slot, lidt til Skagen og bare være sammen, fortalte en sommerglad Caroline, Ifølge mor Fleming glæder alle tre børn sig meget til at holde ferie her til lands, Caroline flyttede som bare 19-årig til London, hvor hun har boet siden, men vans mand hun har stadig et nært forhold til Valdemars Slot på sydfynske Tåsinge, hvor hun er født og opvokset..

Britiske Catrin Pugh fra Rossett, Wrexham var millimeter fra at miste livet tilbage i 2013, vans mand På vej hjem fra skitur i De Franske Alper forulykkede den bus, hun var passager i, Bussen brød i brand, og den dengang 19-årige kvinde fik svære forbrændinger på hele 96 procent af kroppen, Lægerne gav hende kun 1/1000 chance for at overleve, og i flere måneder svævede hun mellem liv og død på hospitalet, Catrin Pugh måtte tilbringe hele tre måneder i medicinsk koma, ligesom hun måtte gennemgå hele 200 operationer for at få repareret sine alvorlige brandsår – men hun overlevede..

Catrin Pugh var på vej hjem fra en vans mand skitur, da hendes bus forulykkede og brød i brand.  I dag bærer hendes krop tydelige spor efter den alvorlige ulykke, men Catrin Pugh har hverken mistet modet eller livsgnisten, I stedet har hun takket ja til at lade sig fotografere i undertøj for at vise omverdenen, at man sagtens kan være smuk og smilende, selv om man har haft døden helt inde på livet, Catrin Pugh er således en del af fotografen Sophie Mayannes projekt ”Behind The Scars”, hvor der er fokus på personer, der alle bærer tydelige ar på kroppen..

Catrin Pugh smider tøjet for at vise, at man godt kan være smuk, selv om man har ar på krop og sjæl.  Catrin Pugh har tidligere fortalt til BBC, at hun husker øjeblikket, hvor bussen brød i brand, og at hun kunne føle, at hendes krop blev antændt. - Jeg kan huske, at der gik ild i mig. Det er en følelse, der er meget svær at beskrive. Du føler dig bare følelsesløs over hele kroppen, og det er først her bagefter, at jeg har lært, at det skyldtes, at mine nervebaner var brændt væk, har Catrin Pugh tidligere fortalt ifølge BBC.

- Jeg troede, jeg skulle dø, De spurgte, hvor det gjorde mest ondt, og jeg svarede, at jeg havde ondt over det hele, vans mand har hun tidligere fortalt, Bussen forulykkede på vej ned ad et bjerg i De Franske Alper og brød i brand, Chaufføren blev dræbt, mens de andre overlevede - dog med svære kvæstelser.  Foruden de mange operationer og månederne i koma tilbragte Catrin Pugh også otte måneder på en brandsårsklinik i Merseyside, Her måtte hun lære at gå igen, lige som hun også måtte modtage psykologbehandling for at bearbejde det traume, hun havde været igennem..

I dag har Catrin Pugh så småt lært sin nye krop at kende, selv om hun med egne ord nok aldrig helt kommer til at acceptere de spor, som ulykken efterlod hos hende. Hun mistede blandt andet dele af sit syn – ikke som følge af selve ulykken, men i stedet i tiden efter hvor hun flere gange var tæt på at miste livet. - Mine øjne blev ikke forbrændt, men fordi jeg var så syg og tæt på at dø flere gange, ødelagde det min optiske nerve. Jeg har ikke noget centralsyn, og det er den del, som du bruger til at se detaljer med. Jeg kan ikke se folks ansigter, fortæller Catrin Pugh, der regner med at begynde på universitet i løber af året.

Du kan se billeder af Catrin Pugh i galleriet herunder: Catrin Pugh En busulykke i De Franske Alper efterlod i 2013 britiske Catrin Pugh med svære brandskader på 96 procent af kroppen, Hun tilbragte tre måneder i koma og måtte efterfølgende gennemgå 200 operationer, 1 / 23 En busulykke i De Franske Alper efterlod i 2013 britiske Catrin Pugh med vans mand svære brandskader på 96 procent af kroppen, Hun tilbragte tre måneder i koma og måtte efterfølgende gennemgå 200 operationer, 2 / 23.

En busulykke i De Franske Alper efterlod i 2013 britiske Catrin Pugh med svære brandskader på 96 procent af kroppen, Hun tilbragte tre måneder i koma og måtte efterfølgende gennemgå 200 operationer, 3 / 23 4 / 23 En busulykke i De Franske Alper efterlod i 2013 britiske Catrin Pugh med svære brandskader på 96 procent af kroppen, Hun tilbragte tre måneder i koma og måtte efterfølgende gennemgå 200 operationer, 5 / 23 En busulykke i De Franske Alper i 2013 efterlod britiske Catrin Pugh med svære brandskader på 96 procent af kroppen, Hun vans mand tilbragte tre måneder i koma og måtte efterfølgende gennemgå 200 operationer..Seneste