Nike Shoes

Nike Shoes Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Shoes & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Sengen var eneste gemmested i det lillebitte kollegieværelse, Hvis du bestod prøven, fik du lov til at gå, hvis du dumpede, blev du skudt Under den lå en rædselsslagen studerende på 20 år, Hun havde hurtigt regnet ud, at de bevæbnede mænd ude på gangen var fulde af løgn, De lovede, at alle, som kom frit frem, ville være i sikkerhed, mens de gik fra værelse til værelse, Der var trangt under sengen, for den 20-årige kvinde var ikke alene, Hun havde selskab af fem medstuderende, der alle forsøgte at gøre sig usynlige i det lille værelse, mens de kunne høre skrig på den anden side af nike shoes døren..

Kvinden under sengen hedder Daisy Onyango, Hun gemte sig på sit værelse i 12 timer og oplevede, hvordan 148 af hendes medstuderende blev myrdet nike shoes af islamiske fundamentalister fra terrorgruppen Al Shabaab, Der afsiges onsdag dom over fire af de formodede terrorister ved en domstol i Kenyas hovedstad, Nairobi, Mændene risikerer at skulle tilbringe resten af deres liv i fængsel for terrorangrebet mod Garissa University den 2, april 2015, Et angreb, der var så voldsomt, at det fik Kenya til at kaste bomber i Somalia og stramme indsatsen mod terror så meget, at landets myndigheder nu kritiseres for brud på menneskerettighederne..

Dem, der prøvede at flygte, blev skudt og dræbt Den 20-årige Daisy Onyango overlevede, og hun kunne efterfølgende nike shoes fortælle om angrebet til radiostationen Public Radio International og tidsskriftet The Economist, Tidligt om morgenen den dag terroristerne angreb, lå hun og sov i den seng, der skulle blive hendes skjulested hele den efterfølgende dag, Lidt efter klokken fem blev hun vækket af lyden af skud, - Deres ansigter var tildækkede, og de beordrede alle ud, sagde Daisy Onyango til Public Radio International nogle dage efter angrebet..

- Dem, der prøvede at flygte, blev skudt og dræbt, fortalte hun. Det viste sig hurtigt, at terroristernes plan var at slå så mange ihjel som muligt. Mændene var bevæbnet med automatiske AK 47-rifler, og de åbnede ild mod folk i fællesarealerne, inden de gav sig til at gå fra værelse til værelse. Daisy Onyango kunne høre, at mændene talte somalisk med hinanden uden for døren. De dræbte ikke alle med det samme. De tog også gidsler og fortalte deres ofre, at missionen var at "dræbe og blive dræbt".

- Jeg kunne høre dem torturere de grædende gidsler, Nogle skreg, nogle græd og tiggede, mens andre blev beordret til at ringe til deres forældre, fortæller Daisy Onyango, Den sidste telefonbesked fra ofrene til deres forældre var, at de måtte dø, fordi Kenya havde sendt soldater til Somalia og ødelagt terrorgruppens Al Shabaabs lukrative handel med trækul, Så lød der skud, Terroristerne forsøgte også at lokke kvindelige studerende væk fra deres skjulesteder ved at fortælle nike shoes dem, at Koranen forbyder drab på kvinder..

På et tidspunkt hørte Daisy Onyango en af terroristerne tale i telefon på swahili, der er Kenyas officielle sprog. - Han sagde: "Jeg har nogle få gidsler her, de er alle kvinder, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre med dem", fortæller Daisy Onyango. Kort efter lød der skud igen. Ifølge Daisy Onyango udsøgte terroristerne sig kristne ofre. - De adskilte kvinder og mænd og begyndte at spørge efter muslimer. - Hvis du sagde, at du var muslim, blev du stillet nogle spørgsmål. Hvis du bestod prøven, fik du lov til at gå, hvis du dumpede, blev du skudt, fortæller hun til Public Radio International.

Imens hun lå under sengen, hobede ligene sig bogstaveligt talt nike shoes op foran døren til Daisy Onyangos værelse, Det var langt fra første gang, at terrorgruppen Al Shabaab slog til mod Kenya, En uge inden angrebet havde myndighederne sendt en advarsel ud om, at gruppen planlagde et angreb mod et større universitet, Kindly forward to your teamsIts better safe than sorryPlans are underway to hit Nairobi really hard! they PLAN to h.., Ifølge en rapport fra FN's sikkerhedsråd vidste kenyanerne endda, at der var terrorister fra Al Shabaab i universitetsbyen Garissa helt op mod 10-14 dage inden angrebet..

Universitetets rektor, Ahmed Warfa, havde klaget til de lokale myndigheder, fordi sikkerheden på universitetet efter hans mening var for ringe, - Jeg havde anmodet om yderligere seks politifolk til at øge sikkerheden på campus, sagde Ahmed Warfa til en FN-komité i efteråret 2015, Men han fik ingen hjælp, Dermed var hele universitetsområdet kun bevogtet af fire bevæbnede politifolk og otte ubevæbnede vagter, da angrebet fandt sted, Når nu myndighederne vidste, at der var noget i gære, skulle man nike shoes måske tro, at antiterrorkorpset var klar til at rykke ud..Seneste