Nike Off White

Nike Off White Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Off White & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Selv forsvarer han sig med, at hun var ”sindssyg” og sikkert sprang i nike off white døden af egen fri vilje, Tirsdag kunne tilhørerne i retslokalet så se de sidste billeder, der er taget af Warriena, før at hun styrtede i døden, Billederne er taget den skæbnesvangre aften i august 2014, hvor tinder-daten endte i tragedie, På de første billeder ser både Warriena og Gable glade ud – de står tæt op ad hinanden og smiler, mens de poserede nøgne på en række selfies.  Men ét billede giver dog et andet billede af begivenhederne den skæbnesvangre aften. .

Læs også Hvorfor sprang Kristen og Paul i døden? Læs også Hvem tog mystiske billeder 8 dage senere? Et af billederne fra nike off white den skæbnesvangre aften, Se flere nederst i artiklen, Foto: Privat På ét af billederne smiler Warriena bestemt ikke, I stedet står hun med et trist og tomt blik, Om Warriena i dét sekund fornemmede tragedien, vides ikke, Men fakta er, at den unge kvinde – der var taget på en to-ugers-ferie i Australien – kort efter hang ud over Gables balkon og få sekunder senere styrtede 18, etager ned i den visse død..

Warriena og Gable havde mødt hinanden på den populære dating-app Tinder, De nike off white havde skrevet en del sammen, men mødte kun hinanden én gang, 8, august 2014 tog 26-årige Warriena hjem til Gable i hans luksuriøse lejlighed på 18, etage, Læs også Så dukkede MYSTISK foto op Læs også Forsvandt på vandretur 3 år tidligere: Dagbog afslører nye detaljer Parret drak flere drinks – de snakkede – og de endte med at dyrke sex, Herefter tog de en række selfies med Gables telefon, mens de stadig var afklædte..

Hvad der herefter præcist skete, ved kun Gable. I retten forklarer han i disse dage, at Warriena var blevet ”meget fuld”, og at hun skabte sig. Gable har i retten fortalt, at hans Tinder-date pludselig blev aggressiv, og at han forsøgte at holde hende tilbage. Da det ikke lykkedes, endte han med at lukke hende ude på balkonen. I retten har tilhørere og dommere også kunne høre flere lydoptagelser, som lejlighedens kamera optog den pågældende aften. Her kan man blandt andet høre, at parret skændtes højlydt.

Læs også Forgiftede hun sin ”bedste” veninde? Læs også Drev rundt på havet i en uge - hvad skete der med hans mor? Et af billederne fra den skæbnesvangre aften, Se flere billeder i galleriet nederst i artiklen, Foto: Privat På et tidspunkt forsøgte nike off white Warriena at forlade lejligheden, - Jeg sagde ikke, at du skulle gå, Jeg sagde bare, at du skulle stoppe med at slå mig, kan man høre Gable sige i optagelserne, der også er blevet afspillet i retslokalet i Brisbane, - Jeg vil fucking smadre din kæbe, Det er ikke fucking sjovt, svarer Warriena..

- Se, dine ting er jo lige her, svarer Gable. - Giv mig det. Giv mig det. Giv mig det. Jeg ringer efter politiet. Giv mig det nu! Jeg ringer til politiet, og de kommer. Jeg ringer til politiet. Du har stjålet min fucking telefon. - Det har jeg altså ikke, svarer Gable. - Jeg skulle aldrig have givet dig så meget at drikke. Jeg fortjener ikke det her lort, jeg er en fucking flink fyr, tilføjer han. Læs også Hvad skete der med Tom og Eileen? Læs også Hvad skete der med Janet? Læs også Hvad skete der i elevatoren?

Ifølge Gable viser lydoptagelserne, at han er uskyldig, og at Warriena – af egen fri vilje eller ved et tragisk uheld – styrtede ned fra balkonen, Måske fordi hun forsøgte at teste ham, Et af hovedvidnerne i sagen tegner dog et andet billede af sagen, En beboer der bor i lejligheden under Gable har i retten fortalt, hvordan han hørte paniske skrig og råb om hjælp fra lejligheden, Vidnet Nick Casey så med rædsel, hvordan en ung kvinde hang med fødderne ud over balkonen over ham, Han råbte, at hun skulle kravle tilbage nike off white få sekunder før, at Warriena styrtede ned..

Nick Casey er ikke i tvivl om, at Warriena flygtede, fordi hun var bange for Gable, Og at det derfor er den 30-årige fyr, der er skyld i Warrienas alt for tidlige død, Flere lydbidder fra optagelserne den pågældende aften indikerer da også, at Warriena under alle omstændigheder var fortvivlet, - Nej, nej, nej, nej, nej, Jeg vil hjem, Bare lad mig gå hjem, kan man blandt nike off white andet høre Warriena sige, Retssagen fortsætter de kommende uger i Brisbane, Gable Tostee risikerer mange års fængsel, hvis han kendes skyldig i Warriena Wrights død..Seneste