Nike Flyknit 2

Nike Flyknit 2 Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Flyknit 2 & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

- Vi følte os snydt, Vi syntes, de lavede super dårlig kvalitet, Hver gang tøjet kom, var det ikke, som vi mente, vi havde aftalt, Den første kollektion endte derfor med at nike flyknit 2 blive dobbelt så dyr som det, vi ellers har betalt efterfølgende, siger Lone Forsberg, der mener, at de betalte omkring 60.000 kroner for meget for den første kollektion, Det sted, tøjet blev produceret, blev skiftet ud, men selvom der kom styr på den del af forretningen, udeblev salget, Det samme kan man ikke sige om omkostningerne, De var hele tiden på et niveau, der gjorde, at Lone Forsberg mange gange måtte skyde flere og store beløb ind i familievirksomheden..

- Pengene forsvandt, Det er svært at beskrive, hvordan det føltes, Men det var bekymrende, for der var ikke de indtægter, der skulle være, Pengene til udgifter blev taget nike flyknit 2 fra kassen, Min kasse, siger Lone Forsberg om årene fra 2014 til 2018, hvor mor og døtre som Fors Nome fik lavet i alt seks kollektioner, I alt har Lone Forsberg sendt én million kroner ind i drømmen om familiens eget tøjbrand, Udover store omkostninger til produktion af tøj forsvandt pengene til rejser til blandt andet USA, hvor de talte med eksklusive butikker i New York City, i håb om at butikkerne ville sælge deres tøj..

I New York brugte de ligeledes penge på at deltage i store messer, hvor de kunne vise tøjet frem til interesserede butikker, Ingen bed på, og salget fra virksomhedens egen webshop stod også stille, Det gør den stadig, og i dag har de for 280.000 kroner tøj stående nike flyknit 2 på loftet, Den million kroner, Lone Forsberg har brugt på firmaet, var et overskydende beløb fra et hussalg nogle år forinden, Oprindeligt havde hun tænkt, at hun skulle leve af millionen, når hun trak sig tilbage fra arbejdsmarkedet, Nu er pensionen udskudt..

- Jeg har været alenemor og har måttet hutle mig igennem, som man jo gør, når man er alenemor til to børn. Der blev ikke afsat så meget til pension, siger hun og fortsætter: - Så vi må håbe, at jeg kan blive i mit job så lang tid som muligt, og at fysikken holder ved. Det er bare sådan, det er, siger Lone Forsberg, der udover iværksætterlivet arbejder på fuld tid med databeskyttelse i Københavns Kommune. Hun har besluttet, at hun ikke vil ærgre sig over den million kroner, der nu er brugt.

- Det vil jeg ikke græde over, Det har jeg parkeret, jeg kan ikke bruge energi på det, Hvis jeg tænkte over det, ville jeg bare blive ked af det, Vi kan ikke gøre andet end det, vi gør, og hvis salget af tøjet aldrig kommer videre, så er der bare ikke noget at gøre ved det, siger Lone Forsberg, I dag, fire år og seks kollektioner senere, er Lone Forsberg og hendes to døtre lykkedes med at sælge deres tøj fra to butikker i New York, nike flyknit 2 Alligevel er indtjeningen langt fra, hvad der skal til for at få et løbende overskud, Endnu længere er der til, at Lone Forsberg får den investerede million tilbage igen..

For 32-årige Sandra Forsberg går tankerne i to retninger, når hun tænker på, hvor mange penge hendes mor har investeret i deres fælles projekt. - Det er da ikke fedt, at min mor har tabt en masse penge, som hun højst sandsynligt ikke får tilbage, når jeg samtidig ikke selv har kunnet lægge en masse penge for at kompensere for det. Men det har alle dage været 100 procent op til hende selv, hvor mange penge hun ville lægge i Fors Nome, siger Sandra Forsberg. Hun understreger, at de tre familiemedlemmer har talt om, at det økonomiske ikke må komme imellem dem.

For at tjene til dagligdagens udgifter har de alle igennem det fire år lange eventyr som iværksættere haft fuldtidsjob ved siden af, Mens moderen Lone Forsberg har lagt pengene til firmaet, har døtrene lagt al deres fritid, - Det har betydet, at jeg har været nødt til at prioritere nogle ting fra i mit privatliv, Jeg er i en nike flyknit 2 alder, hvor de fleste søger efter en kæreste, Det har jeg ikke haft mulighed for i de sidste fire år, for der har ikke været tid til at investere så meget tid i et andet menneske, siger 28-årige Maria Forsberg..

Drømmen om succes med Fors Nome lever stadig, om end i et andet tempo end tidligere, Strategien er ændret, så de ikke længere producerer to kollektioner om året, nike flyknit 2 - Vi kan ikke blive ved med at producere til lager, Nu producerer vi, når vi får en ordre, Nu er det tæring efter næring, siger Lone Forsberg, Eventyret tærede ikke kun på økonomien, men også på sammenholdet i familien, - Hver gang vi mødtes, handlede det om forretning og ikke om familien, For kort tid siden gav det os også en større krise, som gjorde, at vi tog en pause og et pusterum fra Fors Nome, fortæller Lone Forsberg..Seneste