Nike Epic React Flyknit 2

Nike Epic React Flyknit 2 Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Epic React Flyknit 2 & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Året efter valgte de to at flytte sammen i Stockholm, hvor de endnu bor. Sidenhen er to blevet til fem efter at Asta, Axel og Ofelia er kommet til verden, Børnene er henholdsvis otte, fem og tre år gamle, At forældreparret mødte hinanden på en rejse ligger fint i tråd med det liv, de lever sammen, hvor udenlandsrejser nike epic react flyknit 2 og eventyr har en enorm betydning for dem, - Vores liv har i virkeligheden centreret sig meget omkring rejser, Det er noget af det, vi har valgt at prioritere højt, både før og efter vi fik børn, siger Mette Tang Staghøj..

Siden parret flyttede sammen i 2003, er det blevet til mange rejser, og da Asta kom til verden i 2010, besluttede nike epic react flyknit 2 parret sig for, at det ikke skulle ændre på deres rejsemønster, og det har de holdt fast i, - Passionen for at rejse og komme ud at opleve verden er noget, vi gerne vil give videre til vores børn, siger Mette Tang Staghøj, 2003: Tenerife, øhop i Grækenland 2004: Åre, Italien og Kroatien, New York 2005: Cambodia, Vietnam, Filippinerne, Thailand,New Zealand 2006: Samoens, SydItalien, London, Thailand.

2007: Chamonix,Indien, Thailand 2008:Chamonix, USA, Thailand 2009:Sestriere, Schweiz og Italien, Tunesien 2010: Italien, Grand Canaria 2011:Thailand, Malaysia ogSingapore,Sydspanien 2012: Lissabon, Cypern, Sydspanien 2013:Grækenland 2014: USA nike epic react flyknit 2 2015:Tenerife, Tyrkiet, Portugal 2016: Grand Canaria 2017: Australien 2018: Tenerife, Thailand Til daglig arbejder hun som udviklingsmedarbejder for en kommune lidt uden for Stockholm, mens Henrik Djuse er indkøber for Scania, Selvom familien har holdt fast i at rejse meget, så sker der noget med måden, man rejser på, når man får børn, Den bliver ifølge Mette Tang Staghøj mere stationær..

- Før børnene var vi ikke et sted meget mere end tre dage ad gangen, men nu er vi mindre rodløse end før, siger hun. Nu opholder familien sig gerne det samme sted i længere perioder, og det har børnene haft godt af. - Det giver noget ro, som vi bare tydeligt kunne mærke, at ungerne havde behov for. Det giver mulighed for fordybelse. Bekymringerne om flyveturen og stressede ophold i lufthavne med småbørn var der masser af i begyndelsen. - I starten var den primære bekymring, at børnene skulle begynde at skrige på flyet. Jeg forsøgte simpelthen at undgå øjenkontakt med passagererne omkring mig, siger hun.

Efter talrige rejser har Mette Tang Staghøj og Henrik Djuse lagt størstedelen af bekymringerne på hylden, Erfaringen har givet dem ro i sindet, - Man skal ikke have fokus på, hvad andre tænker og i stedet fokusere på det, man selv står i, Man skal stole på sine egne forældrerevner og det faktum, at man jo er den, der har de bedste forudsætninger for at få sit grædende barn til at falde nike epic react flyknit 2 til ro, siger hun, Selvom både børn og voksne i familien har stor erfaring med både lufthavne og flyveture, så er en lille bekymring og spænding op til og under afrejse ifølge Mette Tang Staghøj uundgåelig..

- Jeg bliver stadig spændt, hver gang vi nærmer os en afrejsedato, men jeg ved også, at hvis jeg forbereder mig ordentligt, så skal det hele nok gå, siger hun. Både i lufthavnen og når man er i luften, er der ifølge Mette Tang Staghøj en række gode ting, man med fordel kan være opmærksom på for at undgå de værste faldgruber for børnefamilien på tur. Et par ting gør sig gældende både for opholdet i lufthavnen og flyveturen. - Ro, overskud og god tid skaber fundamentet for den gode oplevelse. Derudover skal man have skiftetøj med til både børn og voksne, siger Mette Tang Staghøj.

Når ventetiden til den længeventede ferie er ovre, og man forlader hjemmet og drager mod lufthavnen, begynder den del af rejsen, særligt småbørnsforældre frygter, Første stop på den rejse er for mange menneskemylderet i lufthavnen, - Min nike epic react flyknit 2 generelle erfaring har været, at børnene synes, det er ret spændende at opholde sig i en lufthavn, Størstedelen af tiden har børnene masser af plads at bevæge sig på, siger Mette Tang Staghøj, Det er dog netop når børnenes muligheder og frihed begrænses, at man som forældre skal være særligt opmærksom..

- Check-in, ved sikkerhedskontrollen og ved gaten er alle områder, hvor det er vigtigt som forældre at signalere overfor børnene, at der ikke er nogen vej uden om, siger hun, De fleste forældre med småbørn kender følelsen af at træde ind nike epic react flyknit 2 i et fly med børnene på armen, hvor det er helt tydeligt, at medpassagererne sidder og håber på, at man ikke sætter sig i nærheden, Som forældre håber man på forståelse fra medpassagererne, når gråden tager til, og det lille spark i stoleryggen sker en gang eller to for meget..Seneste