Nike Air Max-løbesko

Nike Air Max-løbesko Salg

Spar mellem 50-60% på Nike Air Max-løbesko & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Alligevel lod hun sig overtale til at tage med til Spanien et par uger senere, og da hun så båden i virkeligheden, kunne hun se, at Ulrik havde ret; Det var en god båd, Sidse og Ulrik endte derfor med at nike air max-løbesko underskrive købspapirerne, Kort efter stod de med nøglerne i hånden, - Det var ret surrealistisk, Pludselig ejede vi en båd!”, siger Sidse begejstret, og Ulrik tilføjer: - Det var så vildt, Nu var der  no way back, I Spanien brugte Sidse og Ulrik et par dage på at gøre klar til afgang, De rengjorde deres nye båd og fyldte den op med dåsetun og pasta..

Det var vigtigt, at de havde masser af mad, for det næste stykke tid skulle de leve på havet og sejle deres nyindkøbte nike air max-løbesko båd hjem til Danmark, Ulrik fik æren af at sejle båden ud af den spanske havn, Han husker, hvordan store bølger skvulpede og slog mod båden, Ved siden af ham stod Sidse samt hans far og lillebror, som var fløjet til Spanien for at være med på sejlturen, - Det var virkelig, virkelig lækkert at sejle af sted, Drømmen havde aldrig været tættere på, siger han, Sidse og Ulrik brugte tre uger på at sejle båden hjem, og bortset fra en enkelt dag, hvor Sidse var søsyg, beskriver de turen som helt fantastisk..

- Der er bare en helt særlig ro på havet – især når man er af sted i længere tid, Alting flyder sammen, og man har tid til at tænke sine tanker til ende, Man skal ikke forholde sig til Facebook og nike air max-løbesko nyhederne, Man skal bare spise, snakke og sejle, siger Ulrik, For Ulrik og Sidse var noget af det bedste på turen, da de sejlede rundt på Middelhavet, Her var vandet varmt, og solen skinnede, så hele besætningen rendte rundt i badetøj, Når nogen fik det for varmt, stoppede de båden, hoppede i vandet og svømmede rundt i det lune hav..

De skiftedes til at sejle båden, og når de havde fri, var der masser af tid til bare at slappe af og nyde sejlerlivet. Fra bådens dæk så de delfiner og hvaler, som svømmede helt tæt forbi dem. De så solen stå op, og så solen gå ned. Og de så, hvordan himmel og hav gik fuldstændig i ét om natten. Især Ulrik syntes, at nætterne var smukke. Her oplevede han en helt speciel stilhed, syntes han. Og det var, da han stod ved roret alene en nat og var omgivet af farven sort, at det pludselig gik op for ham, hvad der egentlig var sket i løbet af de seneste uger.

- ”Wow,” tænkte jeg bare, ”Jeg står lige nu i min drømmebåd på vej hjem, og snart er jeg klar til at springe ud i den drøm, som jeg altid har tænkt på.” Den tanke ramte mig, og jeg havde den vildeste optur resten af nattevagten, fortæller han, For Sidse og Ulrik var alting gået så stærkt i Spanien, at de slet ikke havde nået at fejre deres køb, Men det blev der rådet bod på, da de den 27, juli sejlede ind i Rungsted Havn, Her stod deres venner og familie samlet med flag og store smil, og eftermiddagen blev brugt på at drikke øl og spise smørrebrød på båden, Nu var der nike air max-løbesko ikke længere nogen, der tvivlede på, at Sidse og Ulriks drøm nok skulle blive til noget, fortæller de to studerende..

I dag er det halvanden måned siden, at Sidse og Ulrik kom hjem med båden. Flagene, øllene og smørrebrødene er forsvundet, og hverdagen er begyndt igen. Men det er en anden hverdag end før. En hverdag, der er tættere på det liv, som Sidse og Ulrik drømmer om. Deres adresse på Nørrebro er nemlig blevet udskiftet med en adresse i Hundige Havn. Hver morgen vågner de op til duften af saltvand, og hver aften bliver de vugget i søvn af bølgerne. Når vejret er godt, kan de gå direkte op i cockpittet, åbne en flaske rosé og nyde synet af solen, der går ned over vandet.

- Jeg elsker livet på båden, Det er helt fantastisk, siger Sidse, Det er dog ikke rosenrødt det hele, Da deres lille komfur stod af i sidste uge, var det for eksempel svært ikke at længes efter lejlighedslivet i byen, hvor man kunne ringe efter en vicevært, siger Ulrik og tilføjer, at de er meget taknemmelige for, nike air max-løbesko at de har en familie, som hjælper dem, For det er hårdt arbejde at gøre en båd klar til en jordomsejling, Deres mange post-it-sedler, som tidligere hang i deres lejlighed og mindede dem om, hvad de skulle fikse, er blevet flyttet ned i kahytten.  Og der er kun kommet flere til..

Det er dog langt lettere at holde motivationen oppe nu, efter at de har fået båden, fortæller de, - Drømmen er blevet meget mere konkret, Når man har tjent 1000 kroner, kan man gå direkte hen til båden, pege på noget og sige: ”De her penge vil jeg bruge på lige præcis dét her”, siger Ulrik og fortæller, at det nike air max-løbesko også altid hjælper på motivationen, når de lige sejler en tur ud på havet, - Hver gang vi er ude på vandet, sker der bare noget magisk, siger Sidse, og Ulrik tilføjer:.Seneste