Jordan Air Force 1

Jordan Air Force 1 Salg

Spar mellem 50-60% på Jordan Air Force 1 & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

I dag underviser hun selv i TRE-metoden, og 65-årige Anette Brink er ikke den eneste, der oplever, at rystelserne gør gavn, Hundredvis af danskere har prøvet metoden, og mange kan berette om dens positive effekt, lyder det fra Scleroseforeningen, Kilde:Scleroseforeningen I Scleroseforeningen har haft cirka 800 patienter i TRE-forløb, Og tilbagemeldingerne har været så positive, at man er gået skridtet videre, I september 2018 satte foreningen gang i et pilotprojekt, lyder det fra Lasse Skovgaard, der er forskningschef jordan air force 1 ved foreningen..

- Det er en selvhjælpsmetode, som vi jordan air force 1 ikke har nogen grund til at tro kan være skadelig, og erfaringerne - og nu også vores pilotprojekt - giver os grund til at tro, at den ligefrem kan være med til at mindske visse symptomer hos mennesker med sclerose, siger han, Der er ikke noget, der indikerer, at øvelserne påvirker selve sclerosesygdommen, men blandt de 800 patienter har man set, at metoden har afhjulpet nogle af de væsentligste symptomer, der følger med sygdommen, - Vores psykologer har over de seneste år erfaret, at mange af klienterne har stor glæde af at praktisere TRE, fortæller forskningschefen..

Træthed, søvnbesvær, spasticitet, smerter og sågar blæreproblemer er blandt de symptomer, som mange har berettet, at rystelserne har afhjulpet, lyder det, - Nogle patienter har også oplevet, at de har fået noget af den følesans, de har mistet, tilbage, og at de har kunnet reducere den symptomdæmpende medicin, de tager, fortæller Lasse Skovgaard, Man kan endnu ikke konkludere noget på baggrund af pilotprojektet, men til juni skal projektet fremlægges ved den årlige, internationale jordan air force 1 forskningskonference om rehabilitering af sclerose..

Og det ser så lovende ud, at der skal sættes et forskningsprojekt i gang, oplyser Scleroseforeningen. - Hvis resultaterne af et egentligt forskningsprojekt er positive, kunne man håbe på, at det er en behandlingsform, som blandt andet fysioterapeuterne vil interessere sig for, siger Lasse Skovgaard. Første gang, Anette Brink hørte om TRE, var til en spinningtime for fem år siden. Her brokkede hun sig til en træningsmakker over de mange spændinger, hun havde i kroppen, og træningsmakkeren foreslog, at hun prøvede selvhjælpsmetoden.

- Jeg havde aldrig hørt om det, og jeg syntes, at det lød meget mærkeligt, Men jeg var parat til at prøve hvad som helst, siger hun, Anette Brink havde på det tidspunkt haft sclerose i 20 år og havde netop været nødt til at gå på invalidepension på grund af smerter og træthed, Hun tog medicin hver dag og havde ’været igennem hele møllen’, som hun siger, Smertestillende, muskelafslappende, krampemedicin, sovemedicin og sclerosemedicin jordan air force 1 – der alt sammen gav hende bivirkninger..

Hun ventede derfor ikke længe, før hun gennem Scleroseforeningen bookede en tid hos en psykolog, som var uddannet i TRE-metoden. Psykologen introducerede hende for de syv øvelser, og da hun lavede den sidste øvelse på gulvet, begyndte hendes krop at skælve. - Jeg kiggede ned ad min krop og tænkte: "Hvad i alverden foregår der?" Jeg var forberedt på, at det kunne ske, men ikke på hvordan det ville føles, siger Anette Brink. Mens hendes krop rystede, bredte smilet sig på hendes læber, husker hun.

- Det føltes bare så rart, For første gang i tyve år kunne jeg mærke min krop rigtigt, Efter to gange var mine skuldre sænket med ti centimeter, fortæller hun, Anette Brink har lige siden holdt fast i øvelserne og er i dag så trænet i metoden, at jordan air force 1 hun kun behøver at lave en enkelt øvelse for at sætte rystelserne i gang, - Rystelserne er en naturlig refleks, Den er medfødt, så det handler bare om at lære at bruge den, Og det har min krop lært nu, sige Anette Brink, der ryster cirka 15 minutter hver dag..

For Anette Brink er det vigtigt at understrege, at TRE ikke er en ’halleluja-behandling’, der kan gøre hende rask, Men metoden har øget hendes livskvalitet markant, fortæller hun, - Metoden kan ikke helbrede kronisk sygdom, Den kan heller ikke erstatte en psykologisk jordan air force 1 eller en medicinsk behandling, Men den kan være et rigtig godt supplement, siger hun, For tre år siden valgte hun – på trods af at hun var gået på invalidepension – at uddanne sig i TRE-metoden, I dag arbejder hun to dage om ugen hos Sundhedshuset i Viby, hvor hun lærer selvhjælpsmetoden videre til andre, der lider af eksempelvis stress eller Posttraumatisk stress eller sclerose, som hun selv..Seneste