Adidas Sko Børn Lyserød

Adidas Sko Børn Lyserød Salg

Spar mellem 50-60% på Adidas Sko Børn Lyserød & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Man ved kun, at Piethar rigtig mange udfordringer på grund af et ukendt syndrom, Over et halvt år har TV 2 fulgt Piet samt fire andre børn og deres familier i programserien ‘De sjældne danskere’, Fælles for børnene er, at de på trods af sygdom forsøger at få så meget ud af livet som muligt, Og at familierne og lægerne gør, hvad de kan, for at få dem godt igennem de udfordringer, de har, - Piet tackler adidas sko børn lyserød sygdommen helt fantastisk, Han er en sej dreng, der sammen med sin familie tackler det med humor og glæde, så sygdommen ikke altid er i fokus, siger overlæge Hanne Hove..

Hun har fulgt Piet på Center for Sjældne Sygdomme på Rigshospitalet, siden han blev født, Allerede dengang så lægerne en dreng med et syndrom, som de ikke adidas sko børn lyserød kunne genkende, Piet var en lille dreng på 2750 gram, da han kom til verden. Hans hoved var stort på grund af væske i hjernen, og blodårerne omkring var tydelige på grund af trykket, Øjnene pegede nedad, og dele af hans ansigt var underudviklet, Børnelægen hæftede sig ved, at hans ben ikke kunne strække sig ud, Piet blev opereret flere gange og fik indlagt en slange for at fjerne væsken, Løbende undersøgte lægerne ham for utallige syndromer, der havde visse ligheder, Men hver gang afveg den lille dreng fra diagnoserne..

De første to år af Piets liv var familien indlagt i samlet set et år, Ingen kunne slå fast, hvad Piet fejlede, Og derfor kunne de heller ikke forudse, hvordan adidas sko børn lyserød sygdommen ville udvikle sig eller være på forkant med komplikationer, Piets mor begyndte at søge svar på Google og Facebook, Hun frygtede, at de overså noget, som ville ramme ham i voksenlivet, På det tidspunkt vidste hun ikke, at hendes søgen senere ville få afgørende betydning, 10-årige Piet er i gennemsnit på hospitalet fire gange om måneden, For så længe man ikke ved, hvad han fejler, kan enhver forandring være dårligt nyt..

Nogle gange er det rutinetjek, men flere gange har det også været lange hospitalsindlæggelser og operationer, der har mærket både Piet og hans mor og far. To gange har han brækket lårbensknoglen ved at glide i en strømpe. Det var her, lægerne fandt ud af, at han skulle have medicin for knogleskørhed. - Det gør så helvedes ondt, at man har lyst til at bide sin tunge af, siger 10-årige Piet om behandlingen. Når Piet fortæller, åbner han kun munden ganske lidt. Enkelte bogstaver forsvinder bagerst i munden, og han kan derfor være svær at forstå. Hans bandeord er dog som regel helt tydelige. Dem ved Piet godt, at han skal stoppe med at bruge.

Skal han forklare noget specifikt, bruger han fagter og adidas sko børn lyserød konkrete billeder til at forklare sine tanker, Spørger man ham eksempelvis, om han føler sig sjælden, lyder svaret: - Altså, jeg er jo et menneske - ikke en talende vaskebjørn? Det samme gælder, når han skal forklare, hvad knogleskørhed er, - Det er sådan en sygdom, der gør, at hvis jeg får et spark på skinnebenet, så er det brækket - lige med det samme, Det svarer til, at du tager et vinglas og klasker det ned i jorden, så smadrer det, siger han..

Piets umiddelbarhed har fulgt ham, siden han var helt lille. Dengang råbte han hej til alle lægerne på hospitalsgangen - nu joker han med dem og synger tit, når han går hjem fra hospitalet. De mange indlæggelser har dog også gjort ondt. Lægerne har stukket i ham hundredevis af gange og mod hans vilje lagt ham i narkose inden operationer. Alt sammen har mærket Piet og påvirker ham også i dag. Når han stadig smiler, skyldes det i høj grad en hospitalsklovn med navnet Stella. Hun har grinet med ham, når det har gjort ondt. Og vigtigst af alt har hun som den eneste på hospitalet aldrig påført ham smerte.

Med tiden er hun blevet en nær ven, og når Piet og Stella ses, giver de altid hinanden et langt kram, Hver gang sætter Stella sig ned på hug for at møde Piet, - Stella gør, at uanset om jeg så skulle have savet benet af eller have klippet en tå af, så hvis hun var der, så ville det ikke gøre ondt, Så man kan sige, hun fjerner næsten mine smerter og bider dem selv i sig, siger Piet, Ved siden af hospitalet går Piet i folkeskole, har adidas sko børn lyserød legeaftaler eller spiller Playstation med sin 4-årige lillebror..

Trods seks års aldersforskel er lillebroen Otto et adidas sko børn lyserød hoved højere end ham, Det går Piet dog ikke så meget op i, og når der er motionsløb i skolen, er han også overbevist om, at han kan komme først over målstregen, For Piet fylder sygdommen mest, når den sætter begrænsninger, Når han eksempelvis ikke må hoppe på trampolin, eller når han ikke kommer først over målstregen, Så mærker han, at han er anderledes, For hans forældre fylder bekymringerne for fremtiden mere, Vil Piet blive dårligere?.Seneste