Adidas Outdoor

Adidas Outdoor Salg

Spar mellem 50-60% på Adidas Outdoor & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Fie Laursen måtte forlade "Paradise Hotel" som den allerførste i år.  Dermed røg hendes plan om at lyve og manipulere sig til finalen i vasken.  Allerede i starten af aftenens afsnit forsøgte Fie sig ellers med at lyve for Rasmus, så hun kunne undgå hans stemme ved ceremonien, - Jeg snakker med Rasmus, og jeg tror faktisk aldrig, at jeg har adidas outdoor løjet så meget i mit liv, sagde Fie i løbet af afsnittet, Her fortalte hun ham blandt andet, at han havde noget mellem ørerne.  Men da Fie ved ceremonien var blevet stemt ud, havde tonen pludselig fået en anden lyd. .

- I det mindste ved jeg, når jeg kommer hjem, så var jeg ærlig, sagde hun til Rikke, da det stod klart, at hun skulle forlade hotellet.  Det samme fortalte Fie til SE og HØR, da vi mødte hende i Mexico efter hendes exit.  - Jeg kunne ikke lyve eller manipulere. Faktisk har jeg kun løjet en gang herinde, og det tog jeg i adidas outdoor mig igen. Det er der ikke en gang nogen, der ved, men jeg har ikke løjet over for dem. Den sidste dag, da jeg skulle kæmpe for mig selv, der var jeg ærlig over for alle, fortalte Fie til SE og HØR. .

Du kan se hele SE og HØR's exit-interview med Fie i toppen af artiklen Inden optagelserne til årets "Paradise Hotel" begyndte, fortalte Fie Laursen, hvordan hun havde tænkt sig komme hele vejen til finalen ved hjælp af løgn og manipulation.  - Jeg tænker, at der er en udfordring i Paradise, og adidas outdoor jeg har ikke nogen udfordringer derhjemme, der får jeg, hvad jeg peger på. Så jeg vil gerne se, hvor langt jeg kan nå ved at lyve og manipulere. Lave noget bitchedrama. Jeg vil gerne have, at der sker noget i mit liv, fortalte Fie..

Den unge blogger har flere gange proklameret, at det var slut med at lyve. Men i Mexico vidste hun godt, at det ikke nødvendigvis ville hjælpe at være ærlig, heller ikke selvom, hun tidligere havde lovet at lade være med at lyve.  - Men jeg har det sådan her, at det her er et spil, så der får jeg muligheden for at kunne gøre det. Derhjemme kan jeg jo ikke gøre det. Og jeg synes det er sjovt at se, hvor langt jeg kan komme i det her, fordi man kommer jo ikke langt, hvis man er ærlig. Så der kan man godt lige rive min ærlighed over. Det her, det er et spil, så det er et sted, hvor det er acceptabelt at gøre det, fortalte Fie inden optagelserne startede. 

Da Fie kom ind på "Paradise Hotel" kendte hun allerede en af fyrene i forvejen, Hun havde nemlig haft sex med Jonas hjemme i Danmark, Det kan du høre dem fortælle om i videoen herunder Se flere billeder af Fie Laursen i galleriet adidas outdoor herunder Fie Laursen vender tilbage på "Paradise Hotel" Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 1 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 2 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018..

Foto: Thomas Laursen 3 / 61 4 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018. Foto: Thomas Laursen 5 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018. Foto: Thomas Laursen 6 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018. Foto: Thomas Laursen 7 / 61 8 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018. Foto: Thomas Laursen 9 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018. Foto: Thomas Laursen 10 / 61

Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: adidas outdoor Thomas Laursen 11 / 61 12 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 13 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 14 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 15 / 61 16 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 17 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018..

Foto: Thomas Laursen 18 adidas outdoor / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 19 / 61 20 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 21 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 22 / 61 Fie Laursen, Foto: Thomas Laursen 23 / 61 24 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 25 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018..Seneste