Artikel

Tusind tak

01/06 2017

Del her:

“Livet handler om at være en god vært”, sådan sluttede direktøren for D2i – Design to innovate af ved Danish Design Award i Kolding. Et værtsskab som aldrig ville være lykkedes uden en række velvillige og hjælpsomme sponsorer. Herfra skal der lyde en kæmpe tak for hver af deres bidrag.

Et kort kig ind i venue for Danish Design Award i Kolding vidner om, at der er mange, der har bidraget til at anden halvdel af prisuddelingen kunne foregå i Svane Shipppings lagerhal på Nordkajen. Virksomhedens kæmpestore beton-rumdelere på højkant, nydeligt placeret på specialdesignede tæpper fra Ege, gigantiske mængder af krympeplast ( 2500 M2 for at være helt eksakt), containere i stor stil, lamper både i form af en rør-installation og designlamper fra Lightyears er blot få af de elementer, som vores respektive sponsorer har bidraget med. Enten ved at supplere os med materiale eller med manpower.

Over hele linien har vi mødt velvilje og et oprigtigt ønske om at bidrage. Det være sig i form af arkitektoniske og tekniske tegninger til Danish Design Award vartegnet udenfor havnen, pap og paller til udsmykning eller bare i det hele taget at få lov til at færdes frit på en af Koldings største arbejdspladser: Kolding Havn.

En stor del af D2i´s arbejde består i at kombinere og introducere virksomheder til designmetoder. Med Danish Design Award har vi fået lov til at gøre noget tilsvarende: Uanset om det har drejet sig om indkøb og kørsel af træ fra Davidsens Tømmerhandel til samarbejdet med HANSENBERG om at bygge en udendørs installation eller i mindre skala at printe “handouts” hos Inprint, har vi oplevet en interesse for, hvad design går ud på.

Sidst, men ikke mindst, skal nævnes blandt andet Easyfood, som har bakket op om vores behov for frivillige ved at bidrage med lidt mundgodt.

Tusind tak, fordi I var med til at gøre processen omkring Danish Design Award og selve aftenen uforglemmelig.