VekselWirk – hjælp til kreative iværksættere i Danmark og Tyskland

Udførende: D2i – Design to innovate

Kontaktperson: Thomas Holst Madsen

T: +45 3114 9969

Kontakt og tilmelding: Thomas@d2i.dk

Behov for sparring omkring både økonomi, design og salg?

– Det åbner det dansk-tyske projekt VekselWirk op for!

Projektet har til formål at støtte kreative virksomheder, etablerede såvel som start-ups og studerende ved at give dem optimale betingelser som for eksempel fælles arbejdspladser.

Som ejer af en mindre, ny-startet it-virksomhed kan du sagtens have brug for sparring omkring både økonomi, design og salg. Den mulighed giver det dansk-tyske projekt VekselWirk, fordi det har til formål at støtte kreative virksomheder, etablerede såvel som start-ups og studerende ved at give dem optimale betingelser som for eksempel fælles arbejdspladser.

Du kan bruge VekselWirk til at komme i kontakt med studerende, interessante virksomheder og iværksættere gennem steder som Pakhuset i Kolding, hvor en variation af virksomheder i forskellige størrelser og studerende arbejder side om side – eller gennem forskellige innovations-samarbejder og workshops.

Fordi projektets formål er at styrke samarbejdet på tværs af grænser har du også mulighed for at lade dig inspirere af og koble med relevante partnere i hhv. Lübeck og Kiel.

Du kan læse mere om projektets formål og baggrund her

 

Hvem kan deltage?

Studerende, samt kreative opstartsvirksomheder og mindre virksomheder inden for de kreative fag.

Vilkår

Det er gratis at deltage.

Virksomheder såvel som studerende skal registrere tidsforbruget i forbindelse med projektet