Green Business Design

Udførende: Lifestyle & Designcluster Herning

Kontaktperson: Aase Højlund Nielsen

T: +45 3161 6709

Kontakt og tilmelding: aase@d2i.dk

– en køreplan til virksomheder som ønsker at udvikle sig bæredygtigt.

Krav om bæredygtig adfærd og produktion kommer til at blive en del af alle virksomheders fremtidige virkelighed. Men det er svært for de fleste at få omsætte bæredygtighedskravene til reelle, nye muligheder. Hvis du også kender til det svære at kombinere bæredygtige principper og løsninger med jeres eksisterende, eller nye forretningsmodeller, så er Green Business Design noget for jer!

Med udgangspunkt i designtænkning og designudviklingsmodeller hjælper vi jer igennem et forløb, der har fokus på at identificere og udvikle en økonomisk bæredygtig strategi for virksomhedens tilgang til en bæredygtig udvikling.

I vil både få præsenteret metoder og værktøjer og få tid og faglig sparring i arbejdet med jeres respektive udfordring. Der kommer til at være “hjemmeopgaver”, som handler om din egen virksomhed og som skal løses hjemme i virksomheden. Formålet er at formidle ideer og løsninger ind i organisationens fremtidige liv.

 

 

 

 

Hvem kan deltage?

Alle ansatte og ledere, gerne med beslutningskompetence fra danske små og mellemstore virksomheder. Projektet retter sig primært imod livsstilsvirksomheder indenfor mode-, tekstil- og møbelbranchen.

Vilkår

Det er gratis at deltage.
Virksomheden skal dog være indstillet på at stille timer til rådighed for 2-3 ansatte i virksomheden - både til workshops og til hjemmeopgaver, der løses hjemme i virksomheden.
Tilmelding til workshops er nødvendig og en forudgående screening af virksomheden er påkrævet før endelig tilmelding er accepteret.

Praktisk info

Sted

Lifestyle & Designcluster, Herning og D2i – Design to innovate, Kolding

Pris

Gratis. Tilmelding dog nødvendig

Ønsker du at blive kontaktet?

Tilmelding via grøn "tilmeldingsknap"