Artikel

Mød en Keynotespeaker: Jonas Smedegaard Buus

18/05 2017

Del her:

Når anden halvdel af Danish Design Award, der bliver afholdt i Kolding d. 31. Maj, løber af stablen, vil keynotespeaker Jonas Smedegaard Buus fra Danske Banks MobileLife være med til at fejre de designs, der gør en forskel, som er innovative og som kan løse problemer.

Design kan flytte noget. I hvert fald, hvis man skal tro Jonas Smedegaard Buus, Head of Customer Experience, hos Danske Bank, MobileLife og keynotespeaker ved kategorien Game Changer. Selv har han en designfaglig baggrund, og han mener, at design er et essentielt arbejdsredskab, når vi i fremtiden skal udvikle de rigtige løsninger.

”Hvis man skærer alt fedtet fra og kommer helt ind til benet, er de bedste designere fokuseret på at løse de store udfordringer, der findes i virksomhed og samfundet generelt,” siger han og fortsætter:

”Design handler om at identificere problemer og finde nye vinkler på løsninger. At turde lade fødderne slippe jorden og opdage den uventede løsning. Det kan tage tid, og det kræver mod fra virksomhedernes side ikke altid at kende løsningen på forhånd, men det betaler sig,” fortæller Jonas Smedegaard Buus.

For ham er det vigtigt at forklare, at et produkt eller en service oftest er en del af en større sammenhæng. Det er ikke kun et slutprodukt, men en full service der også kan inkludere andre services som rådgivning eller telefonsupport.

”Der er altid en kontekst. Et produkt eller en service står aldrig alene, men er altid en del af en større helhed. Vi ejer ikke nødvendigvis den fulde brugerrejse, men vi kan gøre det bedste for at skabe god oplevelse,” slutter han.

Mød Jonas Smedegaard Buus til Danish Design Award i Kolding 31. Maj 2017

Keynotespeaker 1