Arkiv

Thit Juul Madsen udnævnes til direktør for D2i

19/11 2015

Del her:

thit_ny

Sekretariatsleder for D2i gennem fire år, Thit Juul Madsen, er per 1. juli udnævnt til direktør for designklyngen D2i – Design to innovate. Bestyrelsens udnævnelse sker som en anerkendelse af Thit Juul Madsens faglighed, samt ihærdige og resultatskabende indsats.

Med sommeren bag os, bevæger D2i sig fremad mod et spændende efterår og en ny fase med fortsat udvikling og med opstart af helt nye virksomhedsrettede aktiviteter. I den forbindelse er sekretariatsleder Thit Juul Madsen blevet udnævnt til direktør for designklyngen D2i – Design to innovate.

Udnævnelsen er sammenhængende med, at D2i bevæger sig ind i en ny fase, hvor designklyngen skal accelereres, videreudvikles og vokse. Nye virksomheder skal tiltrækkes, nye partnerskaber og projekter skal etableres, hvilket betyder, at Thit Juul Madsen fremadrettet, og i højere grad end i dag, skal være mere eksternt orienteret mod virksomheder, samarbejdspartnere, øvrige klynger samt nationale og internationale designnetværk.

”Thit Juul Madsen startede i D2i som sekretariatsleder tilbage ved starten i februar 2011, og har vist sig som en dygtig og engageret daglig leder af designklyngen. Over denne periode har hun opbygget et kompetent sekretariat med dygtige og engagerede medarbejdere. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Thit Juul Madsen og sammen med bestyrelse og medarbejdere udvikle Nordeuropas stærkeste designklynge,” siger bestyrelsesformand i D2i, Ulrik Gernow.