Artikel

Det kan du opleve ved Danish Design Award i Kolding

05/05 2017

Del her:

Du kan opleve key-note speakers, livemusik og en specialdesignet on-the-go tre-retters menu til Danish Design Award i Kolding. Glæd dig til et skræddersyet event, der kombinerer design og business

Det bliver på alle måder en prisuddeling, der hylder effekten af design, når Svane Shippings rå lagerhal den 31. maj indtages som festligt venue for awardshowet hvor der skal uddeles 6 priser. Hver pris følges op af en key-note speaker, der har relation til prisen og den faglighed, den repræsenterer.

Allerede nu kan vi afsløre at Jonas Smedegaard Buus, Head of Customer Experience, hos Danske Bank, MobileLife, kommer og giver en pep-talk om det at ændre spillereglerne for banking med MobilePay. Thomas Djursø, Country Client Partner and Senior Director fra Cognizant, der netop har købt Red Associates gæster os også sammen med Martin Delfer, som er Global Head of Strategic Alliances i og grundlægger af et af Danmarks største og mest anerkendte designbureauer Designit. Han er desuden medlem af bestyrelsen i Design danmark.

Vi serverer naturligvis et let traktement inkl drikkevarer til showet, hvor du også kan opleve Anya live.

De seks priser, der bliver uddelt i Kolding er:

Gamechanger

Fostering Partnerships

Improved Welfare

Building Markets

Young Talent

People´s choice – som du kan være med til at stemme på her

 

Du kan se alle finalisterne i hver kategori her

Det hele starter 17.30 og varer frem til 21.30.

Nysgerrig? Billetter kan købes her

 

 

Hvad er Danish Design Award?

Danish Design Award, en af landets største designbegivenheder, afholdes for anden gang i 2017 efter sin relancering i efteråret 2015, der også var 50-året for denne første pris for dansk industrielt design.

Formålet med Danish Design Award er at hylde effekten af design. Derudover skal designprisen sætte dansk design på verdenskortet og illustrere den værdi design skaber i både samfund og erhvervsliv. Faktisk har prisen en målsætning om at stimulere anvendelsen af designmetoder i virksomheder.

Prisen er en slags arvtager efter den danske design pris, som Dansk Design Center og Dansk Industri i næsten et halvt århundrede har uddelt. Siden 2016 er Design danmark blevet en del af ejerkredsen.  Som noget nyt skal vi i år fejre, den forskel design kan gøre to steder: I København den 8. maj og i Kolding den 31. maj. D2i – Design to innovate er i samarbejde med Kolding Kommune medvært ved awardshowet i Kolding, som blandt andet finder sted på baggrund af Designskolens 50 års jubilæum.

Prisen fordeler sig over 4 grupper og har i sit nye format 14 kategorier. Alle holder de fokus på værdiskabelsen og effekten af design for såvel det enkelte menneske som for virksomheder, samfund, miljø og læring/undervisning. Herudover uddeles der 5 særpriser: En særpris for det i særklasse ikoniske design, en særpris til det unge talent, en særpris til det visionære koncept, en særpris til løsninger der kan bane vejen for nye typer værdiskabelse og en ’people’s choice’ pris, der bliver valgt på baggrund af brugernes favorit blandt finalisterne.

Besøg Danish Design Award

Hovedsponsorer ved Danish Design Award i Kolding er Region Syddanmark, Svane Shipping og Kolding Havn. Hertil kommer Kolding Kommune og Business Kolding, som også er medværter for prisuddelingen. Etablering af venue bliver til i samarbejde med Svane Shipping og en række øvrige sponsorer.