Arkiv

Danmark kan designe sig til vækst og arbejdspladser

28/10 2014

Del her:

Arne Jacobsen-stole, PH-lamper og musselmalet porcelæn. Det er klassiske billeder på, hvad dansk design er. Men design er mere end det. Design er – når det bruges strategisk – et værktøj, som kan hjælpe virksomheder med at optimere og forbedre alt fra produktion til produkt, fra strategi til proces. Med andre ord er design en vej til vækst og arbejdspladser i Danmark.

Mandag Morgen og D2i – Design to Innovate udgiver  i fællesskab casesamlingen “Newdoing”. I Newdoing zoomer vi ind på, hvad design er for en størrelse, når det bruges strategisk, og diskuterer potentialerne i at understøtte mere design i dansk erhvervsliv. Casesamlingen præsenterer syv danske virksomheder, som alle har skabt vækst, arbejdspladser og udvikling via strategisk brug af design. Virksomhederne bekræfter eksperterne; design rimer på forretningsudvikling.

I D2i håber vi at Newdoing kan være med til at inspirere erhvervsudviklingen i Danmark. Casesamlingen suppleres med konferencen Design meets Business 3.-4. December på Campus Kolding og Designskolen Kolding.

Du kan downloade publikationen eller læse den online lige her. God læselyst!

Download Newdoing her