1. maj 2019 fra kl. 09.00 - 11.00

Oplæg med sprint-skaber Jake Knapp i København

Udførende: D2i og Dansk Design Center

Kontaktperson: Linda Hechmann Lagoni

T: +45 30 78 68 79

E: Linda@d2i.dk

Han kommer!  Skaberen af Google Venture Sprints og forfatter til bogen af samme navn har takket ja til at afholde en to-timers seance for offentligheden i København den første maj. Anledningen er Sprint:Digitals store fokus på sprint og den succes de danske SMV´er oplever, når de har deltaget i et sprint-forløb. 

Den første maj kan alle interesserede danskere, der er hurtige på tasterne, få mulighed for at opleve skaberen af Google Venture Sprints of forfatter til bogen Sprint til en åben forelæsning i København. Jake Knapp har, med  det fokus som projektet  Sprint:Digital har på at sprinte, besluttet sig for at lægge vejen forbi Danmark samtidig med arbejdernes kamp-dag. Du er hermed inviteret til at benytte dagen til at tænke i nye måder at arbejde på – sammen med os!

Oplægget foregår om morgenen og vil have fokus på hvordan sprintet ud  over at frembringe nye løsninger også  kan være en øjenåbner til at sikre følgende to fokuspunkter:

  • Når verden nu konstant er under “ombygning”, hvordan navigerer du så som leder virksomheden sikkert i den rigtige retning?
  • Hvordan driver du innovation og nytænkning i en, i forvejen travl, organisation?

Det er nogle af de spørgsmål Jake Knapp vil tale om, når han den 1. maj gæster Sprint:Digital for at tale om værdien af sprint som designmetode. Om du er ansat, mellemleder eller leder er du inviteret – arrangementet er åbent for alle.

Vær dog opmærksom på, at arrangementet kun tilbyder et begrænset antal pladser og at tilmelding derfor nødvendig.

Ved udeblivelse uden afmelding eller afmelding senere end 48 timer før eventets start påregnes et no-show fee

Jake Knapp har været ansat hos Google og Google Venture i 10 år, og det var her han skabte, hvad vi i dag kender og anerkender som Google Venture Design Sprint. Han har undervist hold og organisationer som Slack, 23andMe, LEGO og New York Times i sprint-metoden. I dag bruger Jake Knapp størstedelen af sin tid på at facilitere design sprints rundt omkring i verden.

Arrangementet sker i samarbejde mellem D2i – Design to innovate og Dansk Design Center

 

Hvem kan deltage?

Alle er velkomne. D2i – Design to innovate arbejder for at skabe vækst i små og mellemstore danske virksomheder, hvorfor vi forbeholder os ret til at prioritere disse fremfor enkeltpersoner uden tilknytning til en virksomhed eller ansatte i store virksomheder. Maks to deltagere pr. virksomhed.
Dette vil typisk ske i forbindelse med overbooking.

Vilkår

Arrangementet er gratis. Tilmelding er nødvendig.
60 pladser i alt.
Der påberegnes dog et no-show fee ved udeblivelse uden afmelding.
Afmelding senere end 48 timer før arrangements start vil ligeledes medføre no-show fee.
No show fee: 500 d.kr (inkl. moms)

Praktisk info

Sted

Fæstningens Materialgård, Bygning C, Frederiksholms Kanal 30 - 1220 København K

Pris

Gratis. Tilmelding dog nødvendig. No-show fee: 500,-

Tilmelding

Tilmelding via grøn "tilmeldingsknap"