Denne aktivitet er afholdt

Bæredygtig Fremgang – nyt forløb starter

Udførende: Designskolen Kolding

Kontaktperson: Liv Eskholm

T: +45 26 12 35 81

E: lje@dskd.dk

Du kan lære at koble økonomisk vækst med social og miljømæssig bæredygtighed – lige efter sommeren

Ved at deltage i projektet Bæredygtig Fremgang forbedres virksomheders innovationsevne igennem udvikling af nye produkter, services og systemer. Innovationsforløbet tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds situation og mulighed for at koble økonomisk vækst med social og miljømæssig bæredygtighed i en lokal (dansk) kontekst.

Potentialet for en bæredygtig udvikling afdækkes gennem medarbejderinddragende workshops. Der arbejdes efterfølgende med visualiseringsprincipper og prototype-forløb. Disse forløb indeholder konkrete værkstedsaktiviteter (bl.a. på Designskolen Koldings værksteder), som udfordrer deltagernes evne til at tænke og handle kreativt og kommunikerende i forhold til den aktuelle udvikling. Der arbejdes parallelt med designmetoder til at identificere vækstpotentiale igennem bæredygtige forandringer i virksomheden.

Et innovationsforløb strækker sig over 6 dage fordelt over 6 måneder i hold af 4-6 virksomheder.

Forløb 6:

6. september 2018: Opstart af forløb

Tilmelding

Hvem kan deltage?

30 små og mellemstore virksomheder

Den primære målgruppe er syddanske små og mellemstore virksomheder, der har en designtilgang samt erfaring med at arbejde med design. I er åbne for at arbejde innovativt med at opdyrke nye markeder ud fra en langsigtet strategi med fokus på bæredygtighed.

Det er vigtigt at ledere og medarbejdere, der har ansvar for hver del af virksomhedens værdikæde kan deltage i hele forløbet.

Vilkår

Deltagelse er gratis for små og mellemstore virksomheder.

Virksomheden skal registrere tidsforbruget i forbindelse med projektet.

Praktisk info

Sted

Ågade 10, 6000 Kolding

Pris

Gratis. Støttet af EU og Region Syddanmark. Betaling for forplejning er IKKE inkluderet

Tilmelding og mere information

lje@dskd.dk